278
Φασμπέντερ και Βικάντερ τον Σεπτέμβριο του 2016 στη Βενετία. Ο έρωτας δεν κρύβεται | Getty Images/Ideal Images

Γάμος για το πιο ωραίο ζευγάρι του Χόλιγουντ

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2017, 10:46
Φασμπέντερ και Βικάντερ τον Σεπτέμβριο του 2016 στη Βενετία. Ο έρωτας δεν κρύβεται
|Getty Images/Ideal Images

Γάμος για το πιο ωραίο ζευγάρι του Χόλιγουντ

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2017, 10:46

Εως τώρα ήταν το πιο όμορφο (ανύπαντρο) ζευγάρι στη βιομηχανία του θεάματος -τόσο στην οθόνη (με το εξαιρετικό δράμα «Το Φως Ανάμεσα στους Ωκεανούς») όσο και εκτός. Ο 40χρονος Μάικλ Φασμπέντερ και η 29χρονη Αλίσια Βικάντερ είναι πλέον παντρεμένοι.

Ο γάμος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγινε στις 14 Οκτωβρίου, ύστερα από ένα ξέφρενο διήμερο μαζί με τους φίλους και τις οικογένειες τους στην Ιμπιζα.

Οι φήμες για τη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν το 2014 όταν συναντήθηκαν στα πλατό για τα γυρίσματα της ταινίας «The Light Between Oceans», φιλμ υποψήφιο στη Βενετία το 2016. Εφέτος το καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές και οι φήμες για τη σχέση τους και για επικείμενο γάμο φούντωσαν, μέχρι που στις 15 Οκτωβρίου σύμφωνα με το Ε! News και το People εντοπίστηκαν στην Ίμπιζα φορώντας βέρα στο δεξί. Την είδηση του γάμου επιβεβαίωσε στο Ε! News μία πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι.

Οι νεόνυμφοι όμως δεν ασχολούνται μόνο με τον γάμο τους καθώς έχουν να φροντίσουν και την καριέρα τους.

Η γεννημένη στο Γκέτεμποργκ το 1988 Βικάντερ βρίσκεται σε σκληρή προπόνηση για να τονώσει τα μυικό της σύστημα ώστε να πρωταγωνιστήσει ως νέα Λάρα Κροφτ στον ρόλο τον οποίο είχε πρωτοπαίξει η Αντζελίνα Τζολί. Η Βικάντερ έγινε διάσημη στο Χόλιγουντ μετά την επιτυχία της στο «Man from U.N.C.L.E.» το 2015.

Από την πλευρά του ο Φασμπέντερ, που εκτοξεύτηκε ως Σπαρτιάτης «Στέλιος» στο «300» το 2006 και έκτοτε δεν σταματά να γυρίζει ταινίες, συνεχίζει στον ρόλο του Μαγκνέτο των X-Men: μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στην τελευταία ταινία της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς με τίτλο «Dark Phoenix». Ασφαλώς αυτήν την εποχή είναι στην επικαιρότητα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στον «Χιονάνθρωπο», την κινηματογραφική μεταφορά του σκοτεινού μυθιστορήματος του Γιο Νέσμπο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...