250
Ο Σον Κόνερι με εμφανή τα σημάδια του χρόνου αλλά πάντα γοητευτικός κατά τη διάρκεια του αγώνα | EPA/JUSTIN LANE

Ο 87χρονος Σον Κόνερι σε μια σπάνια εμφάνιση στις κερκίδες του US Open

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2017, 17:54
Ο Σον Κόνερι με εμφανή τα σημάδια του χρόνου αλλά πάντα γοητευτικός κατά τη διάρκεια του αγώνα
|EPA/JUSTIN LANE

Ο 87χρονος Σον Κόνερι σε μια σπάνια εμφάνιση στις κερκίδες του US Open

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2017, 17:54

Στα 87 του οι δημόσιες εμφανίσεις του Σον Κόνερι είναι σπάνιες – αυτό όμως μπορεί να είναι και μέρος του μύθου του που καλλιεργεί εδώ και δεκαετίες. Αλλά ό,τι και αν συμβαίνει δεν περνά απαρατήρητος.

Την Τρίτη, ο σκωτσέζος ηθοποιός  που έχει εδώ και χρόνια αποσυρθεί από την ηθοποιΐα και το σινεμά παρακολούθησε τον αγώνα του σπουδαίου Ρότζερ Φέντερερ στο Αμερικανικό Οπεν το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη.

Η υποδοχή του στις θέσεις επισήμων του γηπέδου έγινε με χειροκροτήματα από τους θεατές, ενώ πριν αρχίσει ο αγώνας ακούστηκε το μουσικό θέμα από τη σειρά του Τζέιμς Μποντ, των ταινιών που τον καθιέρωσαν.

Ο Κόνερι έδειχνε να απολαμβάνει τις αντιδράσεις του κόσμου και ανταποκρίθηκε με ένα χαμόγελο όταν άκουσε το μουσικό θέμα  του 007.

epa04926193 Scottish actor Sean Connery watches as Novak Djokovic of Serbia plays Marin Cilic of Croatia during their Semifinals round match on the twelfth day of the 2015 US Open Tennis Championship at the USTA National Tennis Center in Flushing Meadows, New York, USA, 11 September 2015. The US Open runs through 13 September, which is a return to a 14-day schedule. EPA/JOHN G. MABANGLO
(EPA/JOHN G. MABANGLO)

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο φακός συνέλαβε τον εμβληματικό ηθοποιό να παρακολουθεί το US Open: Πιο πάνω, για παράδειγμα τον βλέπουμε να παρακολουθεί τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του 2015. Αν μάλιστα υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που δεν άλλαξε αυτά τα χρόνια είναι το στιλ και η άνεση του Κόνερι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...