358
Η Βίκυ Σταμάτη σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της | INTIMENEWS

Βίκυ Σταμάτη: «Γνωστός Ελληνας θέλει να δώσει τα €200.000 για τον Ακη»

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2017, 08:58
Η Βίκυ Σταμάτη σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της
|INTIMENEWS

Βίκυ Σταμάτη: «Γνωστός Ελληνας θέλει να δώσει τα €200.000 για τον Ακη»

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2017, 08:58

H Βίκυ Σταμάτη, κεντρικό πρόσωπο του «Τζοχατζοπούλειου» δράματος, μίλησε για την αποφυλάκιση του Ακη. Η σύζυγος του πρώην υπουργού επέμεινε στα περί αδικίας και αχαριστίας. Είπε ότι ενώ μετά την πρόσφατη δικαστική απόφαση χρειάζονται 200.000 ευρώ ως εγγύηση για να αποφυλακιστεί –για λόγους υγείας και όχι γιατί είναι αθώος– ο Τσοχατζόπουλος, «κανείς απ’ όσους ευεργετήθηκαν» δεν έχει δείξει ενδιαφέρον.

Τι εννοεί η κυρία Σταμάτη; Οτι υπάρχουν εκεί έξω πολλοί που «ευεργετήθηκαν» από τις χρυσές μίζες που εισέπραττε ο σύζυγός της όταν ήταν υπουργός; Τους ξέρει; Μάλλον τους ξέρει. Θα τους κατονομάσει; Προφανώς όχι. Εδώ δεν τους κατονόμασε, εφόσον υπάρχουν, ο Ακης όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στον Κορυδαλλό.

Η κυρία Σταμάτη έδωσε συνέντευξη στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ. Και αποκάλυψε ότι παρά την αχαριστία των ευεργετηθέντων παρουσιάστηκε «γνωστός Ελληνας» με μια λύση.

«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από όσους ευεργετήθηκαν ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο μκ. Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος», είπε η Βίκυ Σταμάτη.

Για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της είπε: «Ο γιατρός που τον χειρούργησε μου είπε το εξής: “Κυρία Σταμάτη ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος”».

Αναφορικά με την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο Ιπποκράτειο, είπε: «Ηταν προετοιμασμένος για αυτό. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό για τους κακόπιστους, που κυκλοφορούσαν στην αγορά, σε κόμματα, σε εφημερίδες και έλεγαν ότι η παραμονή του στο Ιπποκράτειο ήταν προσχηματική».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ακη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τον λάτρεψε. Ομως δεν παρέλειψε να του επιρρίψει ευθύνες, για όσα τράβηξε αυτά τα χρόνια.

«Του το χρέωσα πολλές φορές. Δεν αισθάνομαι ρετσινιά, διότι είναι αβάσιμη, αθεμελίωτη και στηρίχτηκε σε ψευδομάρτυρες», υποστήριξε.

Δεν παρέλειψε βέβαια να επιτεθεί λεκτικά στους δύο πρώην στενούς συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου: στον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών του υπουργείου Αμυνας, Γιάννη Σμπώκο, και στον εξάδελφο του Ακη, Νίκο Ζήγρα.

«Υπήρχαν δύο παράσιτα, ο Σμπώκος ο “τσαντάκιας” γιατί έτσι συστηνόταν στην αγορά και ο Ζήγρας ο “κρεβατοκαμαράκιας”», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...