Oπως όλα τα κέικ με ελαιόλαδο, κι αυτό διατηρείται νωπό περισσότερες μέρες από τα κέικ βουτύρου και δεν στεγνώνει καθόλου. Τα αρώματα που του ταιριάζουν είναι, κατά τη γνώμη μου, εκείνα της βανίλιας και του ξύσματος λεμονιού. Και λέω λεμονιού, γιατί έχουμε συχνότερα λεμόνια στο σπίτι μας από περγαμόντα. Αν παρ’ ελπίδα έχουμε κρατήσει ξύσμα περγαμόντου, το κέικ γίνεται εξαιρετικό. Σε εμάς αρέσει τόσο πολύ, που αν δεν έχω ξύσμα, χρησιμοποιώ εσάνς περγαμόντου.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News