536
Η Καναδή και ο Αυστραλός με τα σύνεργα της δουλειάς τους ανά χείρας στον χώρο εργασίας τους | www.laceyandflynn.com

Συμβουλές, φιλιά και οργασμοί μέσω podcast στη Βρετανία

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2022, 18:26
Η Καναδή και ο Αυστραλός με τα σύνεργα της δουλειάς τους ανά χείρας στον χώρο εργασίας τους
|www.laceyandflynn.com

Συμβουλές, φιλιά και οργασμοί μέσω podcast στη Βρετανία

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2022, 18:26

Κάποια Καναδή, ονόματι  Λάσεϊ Χέινς και ένας Αυστραλός, ονόματι Φλιν Τάλμποτ, συνουσιάζονται και μεταδίδουν τη συνουσία τους live σε δημόσια ακρόαση μέσω podcast – το οποίο τυγχάνει «αμφιλεγόμενο», όπως έγραψε η Repubblica συμβουλευθείσα τον Guardian. To εν λόγω χάπενινγκ (ας πούμε) συμβαίνει στη Βρετανία όπου το ζεύγος βρίσκεται εδώ και μία δεκαετία. Το επάγγελμα της 37χρονης Καναδής είναι «προπονήτρια σεξ και σχέσεων, διαισθητική θεραπεύτρια και οραματίστρια» – και διαφωτιστικότερο έτερον ουδέν, αφού τα ρεπορτάζ δεν μας ενημέρωσαν αν τέτοια δουλειά υπόκειται σε καταβολή ΦΠΑ ή απαλλάσσεται. Με τον 40χρονο Αυστραλό είχαν γνωριστεί προ δεκαετίας στο Βερολίνο.

Το σόου που δίνουν οι δύο νέοι τιτλοφορείται «Η Λάσεϊ και ο Φλιν συνουσιάζονται» («Lacey and Flynn Have Sex») και είναι δημοφιλές σε 50 χώρες του κόσμου. Οι δυο τους αποτελούν «μία διαδικτυακή δύναμη», έγραψαν τα Μέσα, αφού έχουν και αυτοί χιλιάδες followers, τους οποίους θέλουν να βοηθήσουν σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνουσία: «Εχουμε βελτιώσει τον τρόπο που συνουσιαζόμαστε, και επιθυμούμε να κάνουμε το ίδιο με τους ακολούθους μας» λέει η Καναδή.

Το σπίτι τους επισκέφθηκαν οι συντάκτες του αγγλικού Μέσου και είδαν ότι η γενετήσια πράξη αποτελεί την καθημερινότητά τους και σε θεωρητικό επίπεδο, πέραν του πρακτικού: συζητούν για ερωτικά παιχνίδια, οργασμούς, για την απόρριψη του σεξ από πλευράς ερωτικού συντρόφου, για την πρόωρη εκσπερμάτιση, για την ουρολοίμωξη, μέχρι και για το «κοίταγμα του αιδοίου». Αυτό το τελευταίο είναι μία εκπαιδευτική πρακτική που επινόησε η Καναδή και πραγματοποιεί όσα υπόσχεται με τη βοήθεια ενός μικρού καθρέφτη.

Τα σχετικά μαθήματά της τα παραδίδει διαδικτυακά, διδάσκοντας τις γυναίκες πώς να τοποθετούν αυτό το καθρεφτάκι (φρυδιών, όπως έλεγαν παλιά) ανάμεσα στα πόδια τους και, έτσι, να διώχνουν «κάθε αίσθημα ντροπής όσον αφορά τον κόλπο τους». Το ζευγάρι λέει ότι το «Lacey and Flynn Have Sex» είναι μία πλατφόρμα με σκληρές συνεδρίες μεν, όμως με στόχο να ξεμπλοκάρει όσους δυσκολεύονται «να βιώσουν το σεξ με χαλαρό και ολοκληρωμένο τρόπο».

Οι Βρετανοί έχουν πρόβλημα

Σήμερα η εποχή μας, του κορονοϊού και των λοκντάουν, έχει λιγότερο σεξ σε σχέση με δέκα χρόνια πριν, έγραψαν οι Βρετανοί, αφού οι περισσότεροι συμπατριώτες τους, ειδικά εκείνοι ηλικίας άνω των 25 ετών και οι παντρεμένοι, έχουν καταθέσει τα όπλα. Η πανδημία τους επηρέασε αρνητικά, έτσι τα τελευταία δύο χρόνια το 78% των βρετανικών ζευγαριών άλλαξαν σεξουαλικές συνήθειες. Και όχι μόνο: το 29% από αυτούς τους Βρετανούς δεν κάνουν πλέον καθόλου σεξ.

Το έργο μας, λένε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του «Lacey and Flynn Have Sex», δεν αποτελείται μόνο από το podcast στο οποίο και οι δυο μας μιλάμε για το σεξ και στη συνέχεια εφαρμόζουμε στην πράξη τη θεωρία με κραυγές, αναστεναγμούς, οργασμούς – και μερικές φορές και με χυδαιότητα, συμπλήρωσαν τα Μέσα. Για τους ακροατές, μάλιστα, υπάρχουν και ιδιωτικές διαβουλεύσεις, διαδικτυακά μαθήματα, «ταξίδια στοχασμού», με την Καναδή να φροντίζει τις γυναίκες πελάτισσες και τον Φλιν τους άνδρες.

Και οι δύο λένε ότι οι ακροατές τους αρέσκονται να τους ακούν να συνουσιάζονται.

Οι έξτρα πληροφορίες από τη Βρετανία αφορούν δύο άλλες πτυχές της Καναδής: αφ’ ενός είναι ανεμβολίαστη, αφ’ ετέρου, δε, προώθησε μία ανεύθυνη πρακτική, τον φυσικό τοκετό χωρίς προηγούμενο ιατρικό έλεγχο ή κάποια άλλη βοήθεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News