262
|

Στην Κρήτη με χορηγό την Coca-Cola Τρία Εψιλον το Πανευρωπαϊκό Μπάσκετ U20

Avatar Advertorial 12 Ιουλίου 2017, 16:50

Στην Κρήτη με χορηγό την Coca-Cola Τρία Εψιλον το Πανευρωπαϊκό Μπάσκετ U20

Avatar Advertorial 12 Ιουλίου 2017, 16:50

Συνεχίζοντας την παράδοση που την θέλει να υποστηρίζει σημαντικά τουρνουά, η  Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι χορηγός για ακόμη μια φορά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ U20 που θα διεξαχθεί στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, στο διάστημα 15 με 23 Ιουλίου, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Coca-Cola,  στηρίζουν τις προσπάθειες της επόμενης γενιάς των πρωταγωνιστών του ελληνικού μπάσκετ που θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερα κλειστά γυμναστήρια της Κρήτης. Η πρώτη φάση των αγώνων θα λάβει χώρα στα Χανιά και στο Ρέθυμνο (στα αντίστοιχα κλειστά γυμναστήριο των δύο πόλεων’)  ενώ η τελική θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για μία διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας  υπό την αιγίδα της FIBA με την υποστήριξη της ΕΟΚ (Ελληνική  Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης). Φέτος, αναμένεται να συγκεντρώσει το διεθνές αθλητικό ενδιαφέρον στη χώρα μας ενισχύοντας έτσι και την τουριστική δυναμική της μεγαλονήσου.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, πέρα από την υποστήριξη σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων σε όλη την Ελλάδα έχει έναν επιπλέον λόγο να δίνει έμφαση σε αυτό το τουρνουά. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης που διατηρεί στο Ηράκλειο Κρήτης και που στην προκειμένη περίπτωση λειτουργεί ως σημείο αναφοράς. Μέσα από αυτήν, η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την πολυετή παρουσία της στην περιοχή και να συμβάλει θετικά στην ανάπτυξη και στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Φέτος, ειδικά είναι μια χρονιά με συμβολική σημασία τόσο για την Coca-Cola Τρία Έψιλον όσο και την Coca-Cola που γιορτάζουν την πολύχρονη παραγωγική και εμπορική παρουσία τους στην Κρήτη με πλήθος δράσεων και πρωτοβουλιών που στόχο έχουν να ενισχύσουν την εμπειρία όλων των επισκεπτών, να ενδυναμώσουν  την εμπορική δραστηριότητα των τοπικών επιχειρήσεων και να στηρίξουν τους νέους της περιοχής με προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων και ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News