348
Ενα στιγμιότυπο από μάχη στο δημοφιλές παιχνίδι | Youtube

Το «Survivor» μπαίνει και στο στοίχημα του ΟΠΑΠ

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2017, 17:42
Ενα στιγμιότυπο από μάχη στο δημοφιλές παιχνίδι
|Youtube

Το «Survivor» μπαίνει και στο στοίχημα του ΟΠΑΠ

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2017, 17:42

Ενα μήνα και κάτι από την έναρξη του δημοφιλούς reality «Survivor», ορισμένοι παίκτες φαίνεται να έχουν πάρει ήδη κεφάλι στη «μάχη της επιβίωσης», αλλά και στις προτιμήσεις του κοινού.

Εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθούν τις περιπέτειες των παικτών στον Αγιο Δομίνικο και προσπαθούν να μαντέψουν ποιος θα είναι αυτός που θα αποδειχθεί πιο ανθεκτικός απέναντι στην πείνα, τις σκληρές δοκιμασίες και τις εναλλασσόμενες κλιματικές συνθήκες.

Δεκάδες στοιχηματικές επιλογές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Η καθημερινή συνήθεια εκατομμυρίων Ελλήνων αποκτά πλέον και στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει στους φανατικούς του Survivor και των προβλέψεων πολλές και ποικίλες στοιχηματικές επιλογές.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, μπορούν να ποντάρουν στο τελικό νικητή, αν θα είναι άντρας ή γυναίκα, αν θα είναι Διάσημος ή Μαχητής. Ειδικά για τους αγώνες ασυλίας, έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στη νικήτρια ομάδα, στο σύνολο των γύρων που θα διεξαχθούν (Under/Over) ή το ακριβές σκορ του κάθε αγώνα. Ακόμη, μπορούν να προβλέψουν ποια θα είναι η επόμενη αποχώρηση ή ποιος θα είναι ο επόμενος Διάσημος/Μαχητής που θα αποχωρήσει.

Ολα τα διαθέσιμα στοιχήματα

21032017_Survivor

  • Νικητής
  • Φύλο Νικητή
  • Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος
  • Νικήτρια ομάδα αγώνα ασυλίας
  • Σύνολο γύρων αγώνα ασυλίας
  • Ακριβές σκορ αγώνα ασυλίας
  • Επόμενη αποχώρηση
  • Επόμενος διάσημος που θα αποχωρήσει
  • Επόμενος μαχητής που θα αποχωρήσει

Τι δείχνουν μέχρι στιγμής οι αποδόσεις

Οι παίκτες του Survivor δοκιμάζουν καθημερινά τις σωματικές και ψυχικές τους αντοχές για να  διασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.  Νικητής θα είναι όποιος ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, αλλά και τους συμπαίκτες του και θα φτάσει έως το τέλος. Οι αποδόσεις του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ «δείχνουν» άνδρα νικητή. Φαβορί από την ομάδα των Διασήμων ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ από την ομάδα των Μαχητών ξεχωρίζει ο Μάριος Ιωαννίδης. «Αδύναμοι κρίκοι», σύμφωνα με τα προγνωστικά, είναι οι γυναίκες που προηγούνται στις υποψηφιότητες για αποχώρηση.

Οι μάχες στο Survivor είναι σκληρές και αμφίρροπες.  Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ παρακολουθεί την εξέλιξη του παιχνιδιού και περιλαμβάνει κάθε εβδομάδα στο κουπόνι του τα «highlight» σε στοιχηματικές επιλογές. Eτσι, όσο οι διάσημοι και οι μαχητές δοκιμάζονται στα διάφορα αγωνίσματα, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να δοκιμάζουν την τύχη τους στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News