488
Όταν είσαι μαμά θέλεις να προσφέρεις τα πάντα στο παιδί σου |

Τι μπορεί να κάνει #apoagapi μια μαμά

Κική Τριανταφύλλη Κική Τριανταφύλλη 12 Απριλίου 2017, 13:07
Όταν είσαι μαμά θέλεις να προσφέρεις τα πάντα στο παιδί σου
|

Τι μπορεί να κάνει #apoagapi μια μαμά

Κική Τριανταφύλλη Κική Τριανταφύλλη 12 Απριλίου 2017, 13:07

«Εσύ με κάνεις να μοιράζομαι. Και να αντέχω περισσότερα. Να γίνομαι πάλι παιδί. Να αγαπάω κάποιον περισσότερο από εμένα. Εσύ με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Γιατί εσύ με έκανες μαμά…», λέει η νεαρή γυναίκα στο παιδί της ενώ στην οθόνη παρακολουθούμε το διαφημιστικό σποτ της Amita που μας παραπέμπει στη νέα καμπάνια #otaneisaimama, η οποία έχει ήδη πάρει σάρκα και οστά μέσα από την ιστοσελίδα www.apoagapi.gr.

Σύντομο (διαρκεί μόλις 45 δευτερόλεπτα) και απλό, αλλά πλούσιο σε συναισθήματα που γεννάει η μητρότητα, το σποτ υμνεί τον άρρηκτο δεσμό μαμάς-παιδιού και ταυτόχρονα μάς εισάγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη νέα καμπάνια.

ApoAgapi_1290-mana1
Δεν είναι όλες οι ώρες εύκολες με τα παιδιά μας, πάντα όμως είναι γεμάτες αγάπη

Μια νεαρή μητέρα μεταφέρει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της μισοκοιμισμένο από την κούραση μετά από ένα αποκριάτικο πάρτι, παίζει μπόουλινγκ με το γιο της, ζωγραφίζει μαζί του στο τραπέζι της κουζίνας, τον προστατεύει όταν πιάνει ξαφνική μπόρα, παίζει κρυφτό, γίνεται και η ίδια παιδί. Μπροστά στα μάτια μας εναλλάσσονται τρυφερές στιγμές που ξεχειλίζουν από αγάπη άνευ όρων, όπως μόνο η μητρική αγάπη μπορεί να είναι, μαζί με εικόνες αφοσίωσης, μα πάνω από όλα δέσμευσης. Γιατί κάθε μαμά δεσμεύεται να προστατεύει και να φροντίζει το παιδί της ανιδιοτελώς ακόμα και όταν μεγαλώσει και έχει γίνει αυτόνομο.

Η μητρότητα, εξάλλου, η πιο σημαντική από όλες τις σχέσεις και οπωσδήποτε σχέση αδιαπραγμάτευτη, με ένα μαγικό τρόπο αφαιρεί από την καρδιά της νέας μητέρας αυστηρότητες και εγωισμούς,  της προσθέτει ευαισθησία και υπομονή και την πλημμυρίζει με δύναμη και σιγουριά για να τα βγάλει πέρα στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της.

Με την ενέργεια αυτή, η Amita θέλει να επαναλάβει την επιτυχημένη καμπάνια της περσινής χρονιάς, δείχνοντας στην πράξη την απόφασή της να στέκεται στο πλευρό των μαμάδων και να τις βοηθάει να κάνουν τη σχέση τους με τα παιδιά τους ακόμα πιο δυνατή.

Η φετινή καμπάνια, λοιπόν, απευθύνεται και πάλι σε μητέρες. Τι εύχεσαι για το παιδί σου όταν είσαι μαμά; Ποια εμπειρία θα ήθελες να του προσφέρεις;  Αυτή η ευχή μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα με ένα κλικ στο www.apoagapi.gr.

https://www.youtube.com/watch?v=oPiTQFMTZko

Θέλετε μήπως ένα παράδειγμα που θα σας βοηθήσει να βρείτε ποια εμπειρία θα ταίριαζε περισσότερο στο δικό σας παιδί; Σκεφτείτε τι ταλέντα έχει το πιτσιρίκι. Του αρέσει η μουσική; Θα μπορούσε ίσως να εξελιχθεί σε μουσικό αστέρι; Τότε θα άξιζε να γεμίσετε τον κόσμο του με μελωδίες. Έχει μήπως ταλέντο στη ζωγραφική; Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια ημέρα στην Εθνική Πινακοθήκη. Ποιος είναι ο αγαπημένος του ήρωας; Μια συνάντηση μαζί του θα μπορούσε να το εμπνεύσει και να το βοηθήσει να του μοιάσει. Αγαπάει τα ζώα; Σίγουρα θα του άρεσε να τα παρατηρήσει από κοντά, οργανώστε λοιπόν μια επίσκεψη στο Αττικό Πάρκο.

Όλα αυτά μπορούν τώρα να διοργανωθούν πιο εύκολα. Στο www.apoagapi.gr θα βρείτε τρόπους για να το ευχαριστήσετε και να το ψυχαγωγήσετε και ταυτόχρονα να το ενθαρρύνετε και να το στηρίξετε. Γιατί όλα αυτά τα χρειάζεται το παιδί σας τώρα που κάνει τα πρώτα του βήματα στη ζωή.