144
Στιγμιότυπο από τα επεισόδια στο ΚΥΤ | Facebook

Χρυσοχοΐδης για τη Σάμο: «Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα»

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2019, 21:12
Στιγμιότυπο από τα επεισόδια στο ΚΥΤ
|Facebook

Χρυσοχοΐδης για τη Σάμο: «Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα»

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2019, 21:12

Αυστηρό μήνυμα με αφορμή τα εκτεταμένα επεισόδια στη Σάμο που οδήγησαν στην καταστροφή από πυρκαγιά μέρους του κέντρου υποδοχή προσφύγων  έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook γράφει για τα άτομα στις αιματηρές συμπλοκές που προηγήθηκαν του καταστροφής: «Σάμος. Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν το νόμο. Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα».

Σάμος: Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν το νόμο

#Σάμος: Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν το νόμο. Δ̲ε̲ν̲ ̲θ̲α̲ ̲κ̲υ̲κ̲λ̲ο̲φ̲ο̲ρ̲ή̲σ̲ο̲υ̲ν̲ ̲σ̲τ̲η̲ν̲ ̲Ε̲λ̲λ̲ά̲δ̲α̲.̲http://bit.ly/2qjt38F | #ProstasiaPoliti #Samos

Geplaatst door Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – Michalis Chrisochoidis op Woensdag 16 oktober 2019

 

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 12 συλλήψεις ατόμων ηλικίας από 15 έως 34 ετών, διαφορετικών εθνικοτήτων, για τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης και στο ΚΥΤ στο Βαθύ.

Συνελήφθησαν επτά άτομα που κατηγορούνται για συμπλοκή και συμμετοχή στα επεισόδια και εντός του ΚΥΤ, ενώ δύο από αυτούς κατηγορούνται επιπλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων.

Επίσης, έχει ταυτοποιηθεί 15χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και ένας ακόμη αλλοδαπός ηλικίας 19 ετών, για εμπρησμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...