238
| .

Εγκλημα στην Καλαμάτα: Προφυλακιστέα η σύζυγος – «Με έβριζε, με χτυπούσε, δεν άντεχα άλλο»

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2019, 19:28
| .

Εγκλημα στην Καλαμάτα: Προφυλακιστέα η σύζυγος – «Με έβριζε, με χτυπούσε, δεν άντεχα άλλο»

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2019, 19:28

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε προσωρινά μετά την απολογία της η 68χρονη από τη Μεσσηνία που κατηγορείται για τη δολοφονία του 73χρονο συζύγου της  της με καυτό νερό και τον πλάστη.

Στην απολογία της είπε ότι ήταν θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της σε καθημερινή βάση.

Η δικηγόρος της γυναίκας είπε ότι «υπήρξε παρατεταμένη βία πολλών ετών, τόσο ψυχολογική όσο και σωματική από τον 73χρονο σε βάρος της κατηγορούμενης».

Πρόσθεσε ότι «η κατηγορούμενη ήταν σε σύγχυση και δεν είχε σώας τας φρένας όταν έκανε την πράξη και σίγουρα δεν ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση». Για το σκοπό αυτό έχει διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η κατηγορούμενη παρουσιάστηκε μόνη της στο αστυνομικό τμήμα Μελιγαλά και ομολόγησε το έγκλημά της. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοχρησία.

Και στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι πέρασε άσχημα χρόνια με τον σύζυγό της και δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση. «Με έβριζε, με χτυπούσε. Δεν άντεχα άλλο. Τι να ’κανα και γω;», είπε.

Το ποτήρι ξεχείλισε την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχε το ανδρόγυνο. Ενδεικτικό είναι ότι τον χτύπησε με τον πλάστη τόσο δυνατά που έσπασε.

To ζευγάρι έχει δύο παιδιά, 47 και 45 ετών, που είναι στο πλευρό της μητέρας τους. Η γυναίκα είχε παντρευτεί με τον σύζυγό της το 1971 με συνοικέσιο. Τα τελευταία χρόνια είχαν και οικονομικά προβλήματα στα οποία, σύμφωνα με το messinialive, προστέθηκε και ένα πρόβλημα υγείας του 73χρονου.

«Ντρέπομαι για ότι έγινε.. αλλά υπέφερα», κατέληξε μιλώντας στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...