251
| REUTERS/Arnd Wiegmann/Files

Η χελώνα του Αλαν Ρίκμαν

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2016, 16:16

Η χελώνα του Αλαν Ρίκμαν

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2016, 16:16

Το τελευταίο βίντεο του ηθοποιού Αλαν Ρίκμαν, που πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 69 ετών, είναι ένα βίντεο για καλό σκοπό. Πρωταγωνίστρια του βίντεο μια χελώνα και η θρυλική φωνή του.

Ο ηθοποιός ηχογράφησε ένα voiceover για την κοινή έκκληση των «Save the Children» και «Refugee Council». Θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτή είναι και η τελευταία δουλειά του. «Δουλειά» με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στο σύντομο βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, ο βρετανός ηθοποιός προτρέπει τον κόσμο να μοιραστεί το βίντεο καθώς η χελώνα μασάει μια μικρή φράουλα.

Στο βίντεο των 30 δευτερολέπτων με τον τίτλο «Η χελώνα θα μπορούσε να σώσει μια ζωή», ο Ρίκμαν ακούγεται να λέει: «Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα viral βιντεο για να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες. Μαζεύουμε σιγά σιγά views καθώς η χελώνα μασουλάει. Λειτουργεί ως εξής: όσο περισσότερα views κάνει το βιντεο τόσο περισσότερα διαφημιστικά έσοδα θα μας δώσει το YouTube. Θα δώσουμε αυτά τα χρήματα στο “Save the Children” και στο “Refugee Council”. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να το παρακολουθήσετε και να το μοιραστείτε. Μαζί, εσείς και αυτή η χελώνα μπορείτε να κάνετε τη διαφορά».

Συνεργάτης του Ρίκμαν σε αυτήν την τελευταία δουλειά του, είπε πως ήταν σπουδαίο που δούλεψαν μαζί και είναι ευγνώμονες για τη βοήθειά του.

Ο Αλαν Ρίκμαν έδωσε ζωή σε χαρακτήρες που δύσκολα θα ξεχαστούν. Μ’ αυτήν την τελευταία δουλειά του (το βίντεο γυρίστηκε λίγες μόνον εβδομάδες πριν το θάνατό του και ενώ ο ίδιος νοσούσε), η αυλαία του πέφτει με συμβολισμούς και παραδείγματα προς μίμηση. Ποιος μπορεί να μην μοιραστεί το βίντεο, λοιπόν;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...