141
| ΙΝΤΙΜΕnews

«Εμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας από την απεργία στις συγκοινωνίες

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2021, 09:32

«Εμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας από την απεργία στις συγκοινωνίες

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2021, 09:32

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα σήμερα, καθώς ΑΔΕΔΥ και Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας προκήρυξαν 24ωρη απεργία για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με αποτέλεσμα να μείνουν ακινητοποιημένα όλη την ημέρα Μετρό, ΗΣΑΠ, τρόλεϊ και τραμ (κανονικά θα κινηθούν μόνο τα λεωφορεία). Με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Λόγω της απεργίας στις αστικές συγκοινωνίες έχει προκληθεί κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας, με μποτιλιαρισμένους τους περισσότερους δρόμους.

Τροποποιήσεις και ματαιώσεις θα υπάρξουν και στα δρομολόγια του Προαστιακού, καθώς, όπως ενημέρωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., τα σωματεία εργαζομένων στον σιδηρόδρομο πραγματοποιούν 3ωρη στάση εργασίας, από ώρα 10:00 έως 13:00.

Δεμένα, τέλος, θα μείνουν όλα τα πλοία στα λιμάνια λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξαν η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της, με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...