156
O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο της ενημέρωσης των 6 μ.μ. την Παρασκευή | Intime

Χαρδαλιάς: Παρατείνονται τα μέτρα στην Αττική – άρση σε Πάρο και Αντίπαρο

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2020, 18:31
O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο της ενημέρωσης των 6 μ.μ. την Παρασκευή
|Intime

Χαρδαλιάς: Παρατείνονται τα μέτρα στην Αττική – άρση σε Πάρο και Αντίπαρο

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2020, 18:31

Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στις επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Αττική, ενώ αίρονται τα μέτρα για Πάρο και Αντίπαρο, όπως ανακοίνωσε στην ενημέρωση των 6 μ.μ. ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι έχουν ληφθεί και ισχύουν από σήμερα, Παρασκευή, τα έκτακτα μέτρα σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία και Κιλκίς.

Παράλληλα, απηύθυνε νέα έκκληση στους κατοίκους των περιοχών αυτών, να ακολουθήσουν πιστά τα μέτρα, καθώς έχει εντοπιστεί στην περιοχή τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων. «Η κατάσταση είναι κρίσιμη», πρόσθεσε ο υφυπουργός.

Αρση

Από τα ξημερώματα της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων παύει να ισχύει για την Πάρο και την Αντίπαρο, επεσήμανε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους κατοίκους των συγκεκριμένων νησιών οι οποίοι όπως είπε «βγήκαν νικητές».

O κύριος Χαρδαλιάς πρόσθεσε επίσης ότι ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, δημιουργείται ομάδα διαχείρισης που θα υποστηρίζει τους περιφερειακούς διευθυντές υγείας στη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων στα σχολεία

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...