224
|

Τσίπρας επί προσωπικού: Αυτό είναι το νέο σποτ του Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2018, 14:52

Τσίπρας επί προσωπικού: Αυτό είναι το νέο σποτ του Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2018, 14:52

Οι πάσης φύσεως ρολίστες, παράγοντες, περιφερειάρχες, υπουργοί, γενικοί γραμματείς και λοιπά γρανάζια του μηχανισμού ΣΥΡΙΖΑ έκαναν στην άκρη και πρωταγωνιστής στο νέο επικοινωνιακό σποτ του Μαξίμου για τη διαφήμιση του κυβερνητικού έργου και των «επιτευγμάτων» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι πλέον ο ίδιος -και μόνον- ο Πρωθυπουργός!

Από αυτόν άλλωστε ξεκινά το νέο σποτ παραγωγής Zωής Χαλιδιά Θανάση Καρτερού. Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να πληκτρολογεί (ναι με «τυφλό» σύστημα) στο λάπτοτ του μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο, χωρίς να διευκρινίζεται τι (μήπως υπολόγιζε τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, το υπερπλεόνασμα ή το ψαλιδισμένο ποσοστό της ανάπτυξης; Κανείς δεν ξέρει).

Και στη συνέχεια τον λόγο παίρνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όλους τους μεγάλους ηγέτες του κόσμου στην τριετία της διακυβέρνησης του (Μακρόν πρώτος – πρώτος, Ομπάμα, Πούτιν κτλ).

Όχι, για όσους ανησύχησαν προς στιγμή, τη χειραψία με τον «Σουλτάνο» Ερντογάν δεν την συμπεριέλαβαν στο βιντεάκι.

Πρώτος από όλους βέβαια παρουσιάζεται «ο φίλος Ζαν Κλοντ» (Γιούνκερ), ενώ στο βίντεο ιδιαίτερη θέση καταλαμβάνει το απόσπασμα της ομιλίας του προέδρου της Κομισιόν στη Βουλή περί επιστροφής της Ελλάδας στην κανονικότητα…

«Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται. Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους», λέει με ύφος άκρατης ικανοποίησης και ευδαιμονίας ο Πρωθυπουργός υπερασπιζόμενος των πολιτικών του και καταλήγει φυσικά στο περίφημο πια  «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Απολαύστε υπεύθυνα:

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη

Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται.Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

Geplaatst door Alexis Tsipras op Dinsdag 15 mei 2018

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...