389
Αλέξης Τσίπρας και Σταύρος Θεοδωράκης στην τελευταία κατ ιδίαν συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου τον περασμένο Μάρτιο | INTIMEnews

Σταύρος Θεοδωράκης: Φτάνει με τα fake news, δεν πάω ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2018, 12:01
Αλέξης Τσίπρας και Σταύρος Θεοδωράκης στην τελευταία κατ ιδίαν συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου τον περασμένο Μάρτιο
|INTIMEnews

Σταύρος Θεοδωράκης: Φτάνει με τα fake news, δεν πάω ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2018, 12:01

Ενα «θερμό» επεισόδιο στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και ένα «φάουλ» του παρουσιαστή της, Δημήτρη Οικονόμου, που ακούστηκε σε βάρος του Σταύρου Θεοδωράκη περί προσέγγισης ή ακόμα και ένταξής του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν το ξέσπασμα του επικεφαλής του Ποταμιού που μίλησε για fake news απύθμενου θράσους.

Ολα  άρχισαν από έναν καβγά στο πάνελ της εκπομπής «Σήμερα» μετά την παρατήρηση του Δημήτρη Οικονόμου ότι το ΚΙΝΑΛ δεν είναι κόμμα, αλλά μία ιδιόμορφη ομοσπονδία που πόρρω απέχει από το να εμφανιστεί ως πολιτικό κόμμα με ενιαία φωνή και δομή.

st

Το σχόλιο του δημοσιογράφου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του καλεσμένου του στο πάνελ, βουλευτή της ΔΗΣΥ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος σε αυστηρό ύφος ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να απαξιώνει το εγχείρημα του ΚΙΝΑΛ.

«Δεν σας επιτρέπω να το απαξιώνετε», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής του ΣΚΑΪ, με τον Δημήτρη Οικονόμου να επιμένει φέρνοντας ως ενδεικτικό παράδειγμα την εκ διάμετρου αντίθετη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού με το αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες που έθεσε επισήμως η Φώφη Γεννηματά.

Στο έντονο διάλογο που ακολούθησε, ο δημοσιογράφος επικαλέστηκε ανοικτά την πληροφορία ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν, ενώ για να συμπληρώσει το πολιτικό παζλ που διαμορφώνεται τις τελευταίες ημέρες, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στις συναντήσεις του κ. Θεοδωράκη πρόσφατα στο Μαξίμου, αλλά και σε εκείνες του Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό των Εξωτερικών.

Η αντίδραση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου σε όσα άκουγε από τον δημοσιογράφο έγινε ακόμη πιο έντονη και λίγο αργότερα υπήρξε παρέμβαση στην εκπομπή και από τον εκπρόσωπο Τύπου του Ποταμιού Δημήτρη Τσιόδρα που έσπευσε να διαψεύσει την πληροφορία για τη θέση του κ. Θεοδωράκη στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οσα ακούστηκαν στην εκπομπή σας μπορώ να τα εκλάβω μόνο ως κακό χιούμορ και τίποτα παραπάνω», παρατήρησε χαρκατηριστικά ο κ. Τσιόδρας απεθυνόμενος στους παρουσιαστές της εκμπομπής και χαρακτήρισε τα περί Επικρατείας «απλά κακοήθειες».

Το θέμα έλαβε τέλος με την παρέμβαση του εκπροσώπου του Ποταμιού, με τον κ. Κωνσταντινούπολο να κρατά την τελευταία λέξη, λέγοντας στον κ. Οικονόμου:  «Νομίζω πήρατε την απάντηση που σας άξιζε»!

Λίγο αργότερα ήρθε και η απάντηση του ίδιου του Σταύρου Θεοδωράκη με ανάρτησή του στο Twitter και βολές για fake news με «ύποπτες» επιδιώξεις:

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...