474
Πέρα από τον αέρα, και η πίεση του νερού μπορεί να χαλάσει τα «τέλεια» μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ | REUTERS

Τραμπ: Δεν του στρώνει το μαλλί και θέλει να αλλάξει τη νομοθεσία για την πίεση του νερού!

Protagon Team Protagon Team 13 Αυγούστου 2020, 16:06
Πέρα από τον αέρα, και η πίεση του νερού μπορεί να χαλάσει τα «τέλεια» μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ
|REUTERS

Τραμπ: Δεν του στρώνει το μαλλί και θέλει να αλλάξει τη νομοθεσία για την πίεση του νερού!

Protagon Team Protagon Team 13 Αυγούστου 2020, 16:06

Οι Αμερικανοί έχουν μία έκφραση που τη χρησιμοποιούν συχνά: «Bad hair day» (μία κακή ημέρα για τα μαλλιά). Και ποιος δεν έχει ζήσει άλλωστε τέτοιες ημέρες, που ό,τι και να κάνει, τα μαλλιά του δεν στέκονται όπως τα θέλει.

Ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ βγαίνει αλώβητος από μία «bad hair day». Ετσι και ο Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου, έτσι κι αλλιώς, τα μαλλιά είναι επιεικώς… ακαταλαβίστικα, όπως συχνά και ο ίδιος. Τόσο μελάνι έχει χυθεί για τις τρίχες του αμερικανού προέδρου από την ημέρα της εκλογής του, αν είναι περουκίνι, αν τα βάφει πορτοκαλί, γιατί είναι σαν των κλόουν, πώς γίνεται να είναι έτσι η χωρίστρα και ένα σωρό άλλες απορίες.

Πρόσφατα μάλιστα, έγινε είδηση το ότι εμφανίστηκε για πρώτη φορά με γκρίζα μαλλιά στον Λευκό Οίκο και όχι με τα αγαπημένα του χρυσαφένια πορτοκαλί.

Μία λοιπόν από αυτές τις κακές ημέρες για τις τρίχες του, ο Τραμπ κοιτάχθηκε στον καθρέφτη και αναρωτήθηκε: «Τι να φταίει για αυτό το χάλι στο μαλλί μου σήμερα, μην είναι το σαμπουάν ή το μαλακτικό, μην είναι το πιστολάκι ή το σκληρό νερό ή μήπως είναι η ντουσιέρα»;

Οχι και τόσο υποθετικός ο μονόλογος, καθώς ο ίδιος παραπονέθηκε στους δημοσιογράφους τον περασμένο μήνα για την πίεση του νερού στην μπανιέρα, λέγοντας ότι το νερό δεν βγαίνει με όση ορμή θα ήθελε από τη βρύση.

«Οπότε, τι κάνεις; Απλώς κάθεσαι εκεί περισσότερη ώρα ή στέκεσαι περισσότερη ώρα στο ντους; Γιατί τα μαλλιά μου, δεν ξέρω για εσάς, αλλά τα δικά μου πρέπει να είναι τέλεια».

«Τα μαλλιά μου πρέπει να είναι τέλεια» λέει ο Τραμπ στους δημοσιογράφους – EPA/JIM LO SCALZO

Αλήθεια, λοιπόν, τι κάνεις; Απλό: αν είσαι ο Τραμπ, προτείνεις την αλλαγή της νομοθεσίας για την επιτρεπόμενη πίεση στο νερό!

«Κοιτάξτε πόσο τέλεια είναι τα μαλλιά μου», λέει ο Ντόναλντ Τραμπ στους δημοσιογράφους – EPA

Οπως γράφει ο Guardian, η πρόταση θα δώσει στους κατασκευαστές τη δυνατότητα να αλλάξουν τα «τηλέφωνα» στις ντουσιέρες, ώστε να παρακάμψουν την οδηγία του Κογκρέσου του 1992, επί Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, που έθετε τον περιορισμό του ενός κυβικού μέτρου ανά λεπτό.

Δεν είναι μόνο η ορμή του νερού στην ντουσιέρα, είναι κι ο αέρας εχθρός του μαλλιού – μήπως σκεφτεί κάτι και για αυτόν ο αμερικανός πρόεδρος;

Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις φωνάζουν για την πρόταση ότι θα μειώσει τα αποθέματα νερού και θα βλάψει το περιβάλλον, ενώ οι καταναλωτικές οργανώσεις διαμαρτύρονται ότι θα φουσκώσει τους λογαριασμούς των νοικοκυριών.

Και προειδοποιούν ότι ακόμα και να κερδίσει ο Τραμπ και να περάσει την αλλαγή, θα προχωρήσουν σε προσφυγές εναντίον του στα δικαστήρια.

Τα «τέλεια» μαλλιά του Τραμπ σε κοντινό πλάνο – Reuters

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...