302
Ενας γκριζομάλλης Τραμπ στην ενημέρωση των ΜΜΕ την Τρίτη το πρωί | Reuters

Τραμπ: Η μεταμόρφωσή του από «Agent Orange» σε γκριζομάλλη

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2020, 20:49
Ενας γκριζομάλλης Τραμπ στην ενημέρωση των ΜΜΕ την Τρίτη το πρωί
|Reuters

Τραμπ: Η μεταμόρφωσή του από «Agent Orange» σε γκριζομάλλη

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2020, 20:49

Στις ΗΠΑ τον αποκαλούν υποτιμητικά «Agent Orange» (Πορτοκαλί Πράκτορα), λόγω της πορτοκαλί απόχρωσης που διατηρούσε εδώ και χρόνια στο (τακτικά βαμμένο) μαλλί του.

Ωστόσο, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ μπήκε την Τρίτη το πρωί στον κήπο μπροστά από τον Λευκό Οίκο για την ενημέρωση των δημοσιογράφων, η αλλαγή στα μαλλιά του ήταν εμφανής -τόσο εμφανής, που μάλλον πρέπει να βρεθεί ένα άλλο παρατσούκλι πλέον.

Τα μαλλιά του προέδρου ήταν γκρίζα, χωρίς εκείνη την χαρακτηριστική απαίσια απόχρωση που συνόδευε τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια.

Οπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω, η αλλαγή ήταν κάτι παραπάνω από ορατή.

Ο Τραμπ ουδέποτε παραδέχθηκε ότι βάφει τα μαλλιά του και επέμενε σε διάφορες περιστάσεις ότι είναι το δικό του χρώμα, και μάλιστα «καλύτερο από των περισσότερων συνομήλικων φίλων» του.

Τον Ιούνιο του 2018 σε ομιλία του σε οπαδούς του στη Νότια Καρολίνα ειρωνεύτηκε όσους ισχυρίζονταν ότι φοράει περούκα, προσθέτοντας ότι η κόμη του «είναι από τα μεγαλύτερα ατού» που διαθέτει.

Αλλά και ο προσωπικός γιατρός του Τραμπ, Χάρολντ Μπόρνσταϊν, έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι το πορτοκαλί χρώμα της κόμης του οφείλεται σε ένα φάρμακο που παίρνει για τον προστάτη.

Όσο για το τί ειναι αυτό που τον ώθησε να αλλάξει look, τέσσερις μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, οι απόψεις διίστανται.

Οι υποστηρικτές του λένε πως απλά βαρέθηκε το πορτοκαλί μαλλί, ενώ οι αντίπαλοί του σπεύδουν να τον κατακεραυνώσουν αποδίδοντας… άλλα κίνητρα στην απόφασή του αυτή.

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι εικάζουν ότι προσπαθεί να μιμηθεί στην εμφάνιση τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν, την… πλάτη του οποίου βλέπει στις δημοσκοπήσεις και κάνει ό,τι μπορεί, κατόπιν εντολών των επικοινωνιολόγων του φυσικά, προκειμένου να μοιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο άλογο που προηγείται στην κούρσα…

Πάει η χρυσοπορτοκαλί απόχρωση: ήρθε η ώρα για το γκρίζο ενός 74χρονου κεφαλιού…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...