179
Αποψη της πλατείας Κοτζιά. Δεξιά το κτίριο της Νοtos Home, που πλέον θα συστεγάζεται με τη Νοtos Galleries στην Αιόλου | φωτ. αρχείου

To Νotos Home της πλατείας Κοτζιά κατέβασε για πάντα ρολά

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2019, 09:21
Αποψη της πλατείας Κοτζιά. Δεξιά το κτίριο της Νοtos Home, που πλέον θα συστεγάζεται με τη Νοtos Galleries στην Αιόλου
|φωτ. αρχείου

To Νotos Home της πλατείας Κοτζιά κατέβασε για πάντα ρολά

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2019, 09:21

Σε οριστικό «λουκέτο» οδηγήθηκε τελικά το Notos Home της πλατείας Κοτζιά κάτω από την πίεση των πιστωτριών τραπεζών και των επιταγών του προγράμματος αναδιάρθωσης της Notos Com Συμμετοχές (που μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και κλείσιμο καταστημάτων).

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει το 1906, όταν ο Ξενοφών και ο Βασίλειος Λαμπρόπουλος ίδρυσαν την «Αφοί Λαμπρόπουλοι», η οποία βρισκόταν στη γωνία Αιόλου και Σοφοκλέους. Το 1913 το κεντρικό κατάστημα μεταφέρθηκε στη συμβολή των οδών Αιόλου και Σταδίου (εκεί όπου βρίσκεται και σήμερα) και με τον καιρό επεκτάθηκε και στη Λυκούργου. Το 1999 πέρασε στον έλεγχο του ομίλου επιχειρήσεων Παπαέλληνα.

Το πολυώροφο κατάστημα Notos Home των 17.000 τετραγωνικών μέτρων στην πλατεία Κοτζιά, άνοιξε τις πόρτες του τα Χριστούγεννα του 2003 και γνώρισε ημέρες δόξας κυρίως χάρη στις λίστες γάμου.

Πλέον θα συστεγάζεται στον 6ο και 7ο όροφο του πολυκαταστήματος Notos Galleries (πρώην Λαμπρόπουλος) στη συμβολή Σταδίου και Αιόλου.

METAKOMIZOYME!Το notoshome στην Πλ. Κοτζιά θα παραμείνει κλειστό, μιας και από 11 Φεβρουάριου θα "στεγάζεται" πλέον…

Geplaatst door notoshome op Maandag 4 februari 2019

Οσο για το κτίριο της Κοτζιά, πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Αν και η γενικότερη υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής γύρω από την Ομόνοια δεν προσφέρεται για επενδύσεις χωρίς πρώτα να επιλυθούν συγκεκριμένα προβλήματα δημόσιας ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...