283
Σημάδια από καυστικό υγρό στο σημείο όπου έγινε η επίθεση | Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο φιλικό περιβάλλον της 34χρονης οι έρευνες της αστυνομίας για την επίθεση με το βιτριόλι

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2020, 08:45
Σημάδια από καυστικό υγρό στο σημείο όπου έγινε η επίθεση
|Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο φιλικό περιβάλλον της 34χρονης οι έρευνες της αστυνομίας για την επίθεση με το βιτριόλι

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2020, 08:45

Στον στενό προσωπικό και φιλικό κύκλο της 34χρονης που ήταν το θύμα επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα έχει στρέψει την προσοχή της η αστυνομία.

Η γυναίκα, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά με σοβαρά προβλήματα στο ένα μάτι και στο δέρμα, έχει μιλήσει στους αστυνομικούς για τις στιγμές της επίθεσης.

«Μού φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της, προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω», είπε στην αστυνομία, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Αυτή η πληροφορία έχει οδηγήσει τις Αρχές να επικεντρώσουν την έρευνα στον άμεσο περίγυρο του θύματος.

Η δράστις φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει την επίθεση, γιατί περίμενε το θύμα στην είσοδο του κτιρίου όπου εργαζόταν. Η 34χρονη επέστρεψε μάλιστα στη δουλειά της μόλις αυτή την εβδομάδα λόγω της καραντίνας.

«Μια γυναίκα που φορούσε μαύρα είχε κρυφτεί στα σκαλάκια δίπλα στο ασανσέρ και τη στιγμή που πήγα να μπω μέσα μου επιτέθηκε και μου έριξε στο πρόσωπο ένα ροζ υγρό. Δεν ξέρω ποια είναι», είπε ακόμη το θύμα στους αστυνομικούς.

Ενα σενάριο που ερευνά η αστυνομία, είναι η δράστις να έχει και συνεργό, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες και για δεύτερο πρόσωπο.

Υλικό υπάρχει και από κάμερες σε καταστήματα κοντά στο σημείο της επίθεσης, με τους αστυνομικούς να ερευνούν καταγραφές από τις ημέρες πριν από την επίθεση. Ερευνάται ακόμη και το κινητό της 34χρονης, αν και η φύση του αδικήματος (βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη) δεν δικαιολογεί την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Το μπουκάλι με το καυστικό υγρό δεν έχει βρεθεί.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του θύματος, που νοσηλεύεται στο Θριάσιο, φαίνεται ότι οι γιατροί κατάφεραν να διασώσουν το μάτι της, αν και θα έχει απώλεια στην όρασή της. Η γυναίκα έχει ακόμη εκτεταμένα εγκαύματα στο δέρμα, από την αριστερή πλευρά του σώματός της, τα οποία θα χρειαστούν μακροχρόνια αποκατάσταση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...