407
|

Καλλιθέα: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2020, 18:00

Καλλιθέα: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2020, 18:00

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε 34χρονη στην Καλλιθέα.

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, αλλά και τον γιατρό του νοσοκομείου Metropolitan που υποδέχθηκε στα επείγοντα την άτυχη κοπέλα.

Η αστυνομία θεωρεί προσωπικά τα κίνητρα της φρικιαστικής επίθεσης και θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψη της δράστιδος.

Στο πρώτο βίντεο είναι από την άφιξη της 34χρονης στον χώρο εργασίας της και στο δεύτερο φαίνεται ενώ μεταφέρεται για τις πρώτες βοήθειας.

Το θύμα, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει, άρχισε να ουρλιάζει, ζητώντας βοήθεια. Αρκετός κόσμος, μόλις άκουσε τις φωνές, έτρεξε να βοηθήσει την 34χρονη και την μετέφερε σε γειτονικό φαρμακείο, όπου εκεί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ και ο ιδιοκτήτης κουρείου στην περιοχή προσπάθησε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

«Πάω κοντά της και φωνάζει νερό», περιέγραψε στην κάμερα του Mega.

«Η κοπέλα απλά όλη την ώρα ούρλιαζε, ζήταγε βοήθεια και έβαζε πάνω της νερό».

Στην προσπάθειά του να βοηθήσει είπε στην κοπέλα και σε άλλους που βρίσκονταν εκεί, να της αφαιρέσουν τα ρούχα καθώς έλιωναν πάνω της.

«Βγάλτε τα ρούχα, φωνάζω. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν πάρα πολύ άσχημα».

«Πεταχτήκαμε έξω και βλέπω την κοπέλα να τρέχει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, κατευθυνόμενη προς το φαρμακείο. Η κοπέλα με το που μπήκε στο φαρμακείο έβγαλε τα ρούχα της, έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της γιατί την έκαιγαν και τα ρούχα της», δήλωσε άλλος αυτόπτης μάρτυρας για να συμπληρώσει:

«Τα μαλλιά της και το πρόσωπό της ήταν σε κακή κατάσταση, είχε πάθει ζημιά μεγάλη. Φώναζε, ωρυόταν, έριχνε νερό πάνω της».

Οπως έκανε γνωστό ο διευθυντής επειγόντων Metropolitan, Πάρης Μπουλές,  η κοπέλα νοσηλεύεται πλέον στην ομάδα εγκαυμάτων.

«Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες», περιέγραψε ο γιατρός.

«Η γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο και στα άνω άκρα της. Και στο αριστερό της μάτι ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή. Αντιμετωπίζεται από μία ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι. Είναι σταθερή η κατάστασή της αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο κ. Μπουλές.

«Στην ερώτησή μου για το αν ήταν εσκεμμένο ώστε να φωνάξουμε την αστυνομία, μου είπε “δεν ξέρω τι έγινε, μία γυναίκα με μαύρα, δεν έχω καταλάβει, μου πέταξε κάτι”. Ήταν δύσκολη η επικοινωνία λόγω του σοκ που βίωνε», κατέληξε στην περιγραφή του ο διευθυντής επειγόντων του Metropolitan.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...