152
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης | IntimeNews

Θετικός στον κορονοϊό ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2022, 16:07
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης
|IntimeNews

Θετικός στον κορονοϊό ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2022, 16:07

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιο για θέματα σύγχρονου πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη. Ο ίδιος ανακοίνωσε την Παρασκευή πως διαγνώστηκε θετικός στον Covid – 19, πως έχει, προς το παρόν, ήπια συμπτώματα ενώ επισήμανε πως έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου προτρέποντας μάλιστα όλους να εμβολιαστούν για να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους άλλους.

«Δυστυχώς πριν από λίγο διαγνώσθηκα θετικός στον κορονοϊό. Για τις επόμενες μέρες θα ακολουθώ το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/ και θα εργάζομαι από το σπίτι» έγραψε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Χάρη και στην επαναληπτική δόση του εμβολίου, τα συμπτώματά μου είναι προσώρας ήπια (πονόλαιμος και χαμηλός πυρετός). Παροτρύνω όλους να εμβολιαστούν και να ακολουθούν τα σχετικά πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας».

Να σημειωθεί πως ο Νικόλας Γιατρονανωλάκης επέστρεψε από ένα υπηρεσιακό ταξίδι στο Παρίσι κατά την διάρκεια του οποίου είχε σημαντικές επαφές σχετικές με τους τομείς του κινηματογράφου και του βιβλίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...