375
Η Μελάνια σε απόσταση ασφαλείας από τον πασχαλινό λαγό, λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις που έκανε το κουνελάκι του Playboy για τον σύζυγό της | REUTERS/Leah Millis

Τα μελανά πασχαλινά αβγά της Μελάνια

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2018, 17:54
Η Μελάνια σε απόσταση ασφαλείας από τον πασχαλινό λαγό, λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις που έκανε το κουνελάκι του Playboy για τον σύζυγό της
|REUTERS/Leah Millis

Τα μελανά πασχαλινά αβγά της Μελάνια

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2018, 17:54

Είναι σαν να παίζουν με τα νεύρα της απατηθείσης Μελάνια Τραμπ τα πασχαλινά έθιμα του Λευκού Οίκου. Μοιάζει με φάρσα κάποιου που έχει πολύ διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ότι μετά τις πιπεράτες αποκαλύψεις που έκανε ένα πρώην κουνελάκι του Playboy για τον άτακτο πλανητάρχη, η Πρώτη Κυρία έπρεπε να αντεπεξέλθει στον τίτλο της και να βρεθεί περιτριγυρισμένη από τόσα λαγουδάκια του Πάσχα. Δευτέρα του Πάσχα (για τους Δυτικούς) λοιπόν, με τα λεγόμενα της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς να βουίζουν ακόμη στο καλοχτενισμένο κεφάλι της, η Μελάνια φόρεσε τα καλά της και κήρυξε, σύμφωνα με το αμερικανικό έθιμο που κρατά από το 1878, το κυνήγι των πασχαλινών αβγών.

2018-04-02T151943Z_1643509997_HP1EE4216KVQK_RTRMADP_3_RELIGION-EASTER-USA-WHITEHOUSE
Η Μελάνια έπρεπε να βρει το κουράγιο να διαβάσει και παραμύθια για παιδιά…

Η κοινή γνώμη, που λατρεύει να τη μισεί, περίμενε εφέτος με μεγαλύτερη ανυπομονησία κι από τα μικρά παιδιά-στα οποία απευθύνεται το έθιμο-να λύσει τη σιωπή της. Οχι ότι η «Σλοβένα Σφίγγα», όπως τη χαρακτήρισαν οι New York Times σχολιάζοντας την επιφανειακή της απάθεια, υπήρχε περίπτωση να αφήσει οποιοδήποτε υπονοούμενο για τη μοιχεία του συζύγου της, σε μια τέτοια ημέρα, συνώνυμη με την οικογενειακή ευτυχία. Αλλά όσοι καραδοκούν για ένα παραπάτημα, ένα σαρδάμ, ένα θλιμμένο βλέμμα, περίμεναν το κυνήγι των αυγών με θρησκευτική κατάνυξη.

«Τον τελευταίο καιρό η κυρία Τράμπ είναι αφοσιωμένη στις υποχρεώσεις που έχει ως μητέρα, αλλά και στα μελλοντικά της σχέδια, συμπεριλαμβανομένης και της μεγάλης ετήσιας γιορτής των πασχαλινών αβγών», δήλωνε πριν από λίγες ημέρες η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Στέφανι Γκρίσαμ, εξηγώντας στα μίντια τη διακριτική αποχή της Μελάνια. Και κάπως έτσι, η 47χρονη σήμερα μητέρα και σύζυγος, που βλέπει-και κάνει πως δεν βλέπει-μία νεότερή της πορνοστάρ να εξιστορεί τα όσα συνέβησαν με τον άστατο Ντόναλντ όσο εκείνη φρόντιζε τον νεογέννητο γιο τους Μπάρον, καλείται να ανέβει τον δικό της μιντιακό Γολγοθά και μάλιστα φορώντας ψηλοτάκουνα. Οπως άλλωστε ενημερώνει και η επίσημη διαδικτυακή σελίδα του Λευκού Οίκου, «οι πολυάριθμες δραστηριότητες θα δώσουν στους επισκέπτες πολλές ευκαιρίες για φωτογράφιση».

Η αινιγματική Μελάνια θα πρωταγωνιστεί στις περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες που θα τραβήξει το αδηφάγο κοινό, σαν θλιμμένη πριγκίπισσα που κάπου στη διαδρομή του πανάκριβου γάμου της, έχει χάσει και τα αβγά και τα πασχάλια. Μια Αλίκη στη Χώρα των Ψεμάτων. Πρώην μοντέλο και νυν αξιοθέατο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...