251
Ο Σωτήρης Τσιόδρας προσπαθεί να εξηγήσει στους κατοίκους της Ν. Σμύρνης γιατί τέθηκαν σε καραντίνα | Twitter

Συγκλονιστικός Τσιόδρας ενημερώνει τους Ρομά της Νέας Σμύρνης Λάρισας

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2020, 16:57
Ο Σωτήρης Τσιόδρας προσπαθεί να εξηγήσει στους κατοίκους της Ν. Σμύρνης γιατί τέθηκαν σε καραντίνα
|Twitter

Συγκλονιστικός Τσιόδρας ενημερώνει τους Ρομά της Νέας Σμύρνης Λάρισας

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2020, 16:57

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει αποδείξει πολλάκις ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού. Πρόσφατα άλλωστε το φως της δημοσιότητας είχαν δει φωτογραφίες του «μάχιμου Τσιόδρα» (εδώ) να φροντίζει ασθενείς και να βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων του σε νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Ετσι και την Παρασκευή, μετά την επιβεβαίωση των κρουσμάτων στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης Λάρισας, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας μετέβη επικεφαλής κλιμακίου με τους υφυπουργούς Νίκο Χαρδαλιά και Θεόδωρο Λιβάνιο στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, προκειμένου να συντονίσουν τις επόμενες ενέργειες για την αποφυγή της διασποράς του ιού.

Και πάλι όμως, η συμβολή του Σωτήρη Τσιόδρα δεν έμεινε απλώς σε επίπεδο συντονισμού – συσκέψεων, αλλά μετέβη στον οικισμό των Ρομά, προκειμένου να τους ενημερώσει αυτοπροσώπως για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν και το τι πρέπει να κάνουν ώστε να μη σκάσει η «υγειονομική βόμβα» του καταυλισμού όσον αφορά τη μετάδοση του κορονοϊού.

 

Ετσι, για μία ακόμη αφορά, ο επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου Υγείας έδειξε ότι δεν δοκιμάζεται μόνο στην τηλεοπτική επικοινωνία (τον ακούει όλη η Ελλάδα στις 6 μ.μ.) και στον συντονισμό, αλλά και στην πρώτη γραμμή της μάχης, απέναντι σε ανθρώπους που φοβούνται ή/και δεν πειθαρχούν στα μέτρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...