649
Ο παρουσιαστής προκάλεσε επανειλημμένως τη χυμώδη πορνοστάρ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, εκείνη όμως κατάφερε επιδέξια να ξεγλιστρήσει από τις επίμονες ερωτήσεις για τη σεξουαλική της σχέση με τον Τραμπ | AΒC

«Στόρμι, δείξε μου στην κούκλα τι σου έκανε ο Τραμπ»! [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2018, 17:02
Ο παρουσιαστής προκάλεσε επανειλημμένως τη χυμώδη πορνοστάρ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, εκείνη όμως κατάφερε επιδέξια να ξεγλιστρήσει από τις επίμονες ερωτήσεις για τη σεξουαλική της σχέση με τον Τραμπ
|AΒC

«Στόρμι, δείξε μου στην κούκλα τι σου έκανε ο Τραμπ»! [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2018, 17:02

Λίγο μετά την πατριωτική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο οι δέκτες των αμερικανών τηλεθεατών συντονίστηκαν στο ABC για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς -με την οποία φέρεται να είχε σεξουαλική σχέση ο αμερικανός πρόεδρος το καλοκαίρι του 2006- στον Τζίμι Κίμελ.

Η συγκεκριμένη εκπομπή του «Jimmy Kimmel Live!» όμως, κόντεψε να καταδικαστεί σε αποτυχία καθώς λίγες μόλις ώρες πριν αρχίσει, η Ντάνιελς εξέδωσε αιφνιδιαστικά ανακοίνωση με την οποία αρνείτο κατηγορηματικά κάθε τέτοια σχέση με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.

48BFB6BB00000578-5333535-Daniels_lawyer_confirmed_his_clients_statement_Tuesday_just_hour-a-41_1517380954063

Και αυτό παρά τις γαργαλιστικές αποκαλύψεις της το 2011 στο περιοδικό InTouch για τις ερωτικές συνευρέσεις τους που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύμα της έγκυρης Wall Street Journal, για να εξαγοράσει τη σιωπή της, ο Τραμπ φέρεται να της έδωσε 130.000 δολάρια -μέσω δικηγόρου του- και αυτό μόλις ένα μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές.

«Δεν αρνούμαι τη σχέση επειδή μου έδωσαν χρήματα για να μη μιλήσω, όπως αναφέρουν τα ταμπλόιντ. Την αρνούμαι γιατί δεν υπήρξε ποτέ», υποστήριξε εκείνη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, με τον παρουσιαστή πάντως να μην πείθεται και να συνεχίζει ένα ασφυκτικό πρέσινγκ, χρησιμοποιώντας κούκλες και άλλα επικοινωνιακά τεχνάσματα για να «ξεζουμίσει» την συνομιλίτριά του.

Η εκπομπή (δείτε τη ολόκληρη στο βίντεο κάτω) άρχισε με τους δύο (παρουσιαστή και πορνοστάρ) να παρακολουθούν την ομιλία του Τραμπ για την Κατάσταση του Έθνους (State of the Union address). Ξαφνικά ο Κίμελ, με το γνωστό σαρκαστικό του ύφος, είπε: «Εντάξει, αρκετά» και προτείνοντας μία κούκλα στην Ντάνιελς την προκάλεσε: «Στόρμι, δείξε μου στην κούκλα τι σου έκανε»!

Το σκετς φάνηκε ότι ήταν καλά σχεδιασμένο, καθώς η Στόρμι – κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ- έβγαλε και εκείνη μία κούκλα με τη διαφορά όμως ότι είχε το στόμα της καλυμμένο με ταινία, δείχοντας ότι (ίσως και λόγω της ακριβοπληρωμένης συμφωνίας με τον Τραμπ) δεν μπορούσε να πει και πολλά.

Ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για την ανακοίνωση «απαρνούμαι τον Τραμπ» που βγήκε λίγο πριν από την εκπομπή, αμφισβητώντας τη γνησιότητά της. Για να αποδείξει μάλιστα ότι η ανακοίνωση ήταν «fake» (κατά τον προσφιλή χαρακτηρισμό του αμερικανού προέδρου), έβγαλε μερικά αυτόγραφα της πορνοστάρ για τους θαυμαστές της, με την υπογραφή της πάνω.

48C09DA500000578-5333535-image-a-32_151738067759348C09DB500000578-5333535-image-a-31_1517380671180

«Μοιάζει με αυτή στην ακακοίνωση;» διερωτήθηκε με νόημα, και η «καταιγίδα Κίμελ» για τη Στόρμι είχε μόλις αρχίσει:

«Υπέγραψες την ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα;», τη ρώτησε.

«Δεν ξέρω, το έκανα; Δεν μοιάζει με την υπογραφή μου, έτσι δεν είναι;», απάντησε εκείνη μπερδεύοντας λίγο τα πράγματα και τους τηλεθεατές κρατώντας τους κολλημένους στις οθόνες τους.

«Δεν δείχνει να μοιάζει με την υπογραφή σου», συμφώνησε ο Κίμελ. «Αρα μήπως μας λες ότι η επιστολή αυτή γράφτηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα χωρίς την έγκρισή σου;»

«Χμμμ», απάντησε η Ντάνιελς γελώντας.

«Ξέρεις από προήλθε; Έχει καμιά ιδέα;», επέμεινε ο Κίμελ.

«Δεν ξέρω από που», είπε εκείνη.

Η νομική εκπρόσωπος της Ντάνιελς, Τζίνα Ροντρίγκεζ, είχε πάντως επιβεβαιώσει νωρίτερα τη γνησιότητα της υπογραφής της πορνοστάρ, επιβεβαιώνοντας μάλιστα ότι η ίδια ήταν παρούσα όταν υπέγραψε την ανακοίνωση.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, οι συνεργάτες του Κίμελ είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο με τον Τραμπ να μιλά για το μέγεθος των… χεριών του. Τότε ο παρουσιαστής έβγαλε στο τραπέζι τρία καρότα διαφορετικών μεγεθών, (προ)καλώντας την Ντάνιελς να διαλέξει ένα.

«Εγώ είμαι συνηθισμένη στα καράτια που λάμπουν. Ποιος θέλει καρότα;» του ξέφυγε για μία ακόμη φορά με την απάντησή της η Ντάνιελς.

Και πάλι όμως ο Κίμελ δεν πτοήθηκε και στο πλατό της εκπομπής έβγαλε δύο κούκλες -μία που έμοιαζε με την σταρ της βιομηχανίας πορνό και μία με τον Τραμπ κατά τι νεότερο, με μόνο τα εσώρουχα.

«Σου θυμίζουν τίποτε;» ρώτησε την καλεσμένη. «Έχεις κάνει ποτέ σεξ με κάποιον που το όνομά του κάνει ρίμα με το “Λόναλντ Λαμπ”

«Θα σε αποκαλώ με όποιο όνομα θέλεις, μωρό μου», του απάντησε η Στόρμι και όλοι μαζί έσκασαν στα γέλια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...