229
|

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Αδωνις Γεωργιάδης

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2021, 21:26

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Αδωνις Γεωργιάδης

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2021, 21:26

Σε εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ, υποβλήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Aδωνις Γεωργιάδης.

Ο ίδιος ενημέρωσε σχετικά με μήνυμά του στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου:

«Μετά από εβδομάδες ταλαιπωρίας με μεγάλο πόνο στο πόδι μου, την Πέμπτη έπαθα μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυικής αδυναμίας. Οι γιατροί εισηγήθηκαν εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση άνευ αναβολής. Χειρουργήθηκα στο ΚΑΤ με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ το προσωπικό του όλα πήγαν καλά».

Αυτή η περιπέτεια της υγείας του υπουργού τον βρήκε σε μια ούτως ή άλλως δύσκολη πολιτικά ημέρα, μετά την απόφαση για αναστολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Δευτέρα επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη.

Ήταν τέτοιο το πολιτικό ζήτημα, καθώς τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Πάτρα διατυπώθηκαν διαμαρτυρίες για την αιφνιδιαστική απόφαση της Πολιτικής Προστασίας και για μεροληψία σε σχέση με την Αττική, ώστε από το Μέγαρο Μαξίμου δόθηκε εντολή να μεταβούν στις συγκεκριμένες πόλεις υπουργοί της κυβέρνησης —ο αν. υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας θα μεταβεί στην Πάτρα— για να εξηγηθεί η επιδημιολογική κατάσταση και να ηρεμήσει, όσο γίνεται, το κλίμα.

Οντας στο νοσοκομείο, ο κ. Γεωργιάδης δεν μπορούσε να μεταβεί ο ίδιος σε μια από τις πληγείσες πόλεις.

Σε μια κίνηση πολιτικού πολιτισμού, ο Κώστας Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκλέγεται στην ίδια περιφέρεια με τον κ. Γεωργιάδη, τον Βόρειο Τομέα Αθηνών, ευχήθηκε στον υπουργό, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο στους γιατρούς του ΕΣΥ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...