185
Φωτογραφία από την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιούνιο | INTIMEnews

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – ποιους θα δει εν όψει ΔΕΘ

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2019, 10:29
Φωτογραφία από την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιούνιο
|INTIMEnews

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – ποιους θα δει εν όψει ΔΕΘ

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2019, 10:29

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης εν όψει της 84ης ΔΕΘ.

Αναλυτικά, στις 10:40 π.μ., θα έχει σύσκεψη με Παραγωγικούς Φορείς της πόλης στην οποία θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, Επιμελητήρια της Δυτικής Μακεδονίας, Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκη, Επιμελητήρια της Κεντρικής Μακεδονίας και Ομοσποδία Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, στις 12:15 μ.μ., θα έχει σύσκεψη με Επιστημονικούς Φορείς της πόλης, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο – Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο – Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και το Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «παρών» θα δώσει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Ακης Σκέρτσος.

O Πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου. Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα κηρύξει τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ και την Κυριακή (8/9) θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...