205
Εικόνες από τη φωτιά στο ΚΥΤ στο Βαθύ της Σάμου - το δεύτερο περιστατικό σε πέντε ημέρες | samos24.gr

Σκηνικό Μόριας; Δεύτερη πυρκαγιά μέσα σε λίγες ημέρες στο ΚΥΤ της Σάμου

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2020, 22:41
Εικόνες από τη φωτιά στο ΚΥΤ στο Βαθύ της Σάμου - το δεύτερο περιστατικό σε πέντε ημέρες
|samos24.gr

Σκηνικό Μόριας; Δεύτερη πυρκαγιά μέσα σε λίγες ημέρες στο ΚΥΤ της Σάμου

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2020, 22:41

Δύο πυρκαγιές στον ίδιο χώρο μέσα σε πέντε μέρες; Ενα σκηνικό Μόριας που κάποιοι πάνε να στήσουν στη Σάμο; Σε κάθε περίπτωση και η δεύτερη πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε αυτή τη φορά μέσα στο ΚΥΤ στο Βαθύ της Σάμου, τέθηκε υπό έλεγχο το βράδυ της Κυριακής, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάηκαν τρεις οικίσκοι στον χώρο παραμονής ασυνόδευτων ανηλίκων. Σύμφωνα με το samos24.gr, 64 ασυνόδευτα παιδιά θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της περιοχής για τέσσερις ημέρες, για προληπτικούς λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Τρίτη είχε εκδηλωθεί και άλλη πυρκαγιά σε χώρο εξωτερικά του ΚΥΤ. Για τη διάπραξη έκνομων ενεργειών, που σχετίζονται με την πυρκαγιά αυτή, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη ένας 42χρονος Σύρος, ενώ είχε ταυτοποιηθεί ως συνένοχος 20χρονος από την Γκάμπια.

Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι νωρίτερα την Κυριακή από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν 22 κρούσματα της νόσου του κορονοϊού στη Σάμο, με τα 21 από αυτά να αφορούν διαμένοντες στο ΚΥΤ. Μια έξαρση του κορονοϊού και η προοπτική καραντίνας για τους ασθενείς και τις επαφές τους είχε αποτελέσει τη σπίθα για να ξεκινήσει ο εμπρησμός στη Μόρια της Λέσβου πριν από δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...