246
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον σύζυγο και τον γιο της (και το φόρεμα) στην πρεμιέρα του «And Just Like That...», τον Δεκέμβριο | Raymond Hall/GC Images

Σε δημοπρασία για την Ουκρανία πουλήθηκε φόρεμα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2022, 12:26
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον σύζυγο και τον γιο της (και το φόρεμα) στην πρεμιέρα του «And Just Like That...», τον Δεκέμβριο
|Raymond Hall/GC Images

Σε δημοπρασία για την Ουκρανία πουλήθηκε φόρεμα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2022, 12:26

Ο οίκος του Οσκαρ ντε λα Ρέντα έβγαλε σε online δημοπρασία το φόρεμα που φόρεσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην πρεμιέρα της σειράς «And Just Like That…», τον Δεκέμβριο. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Unicef για τη στήριξη της Ουκρανίας.

Ο οίκος του διάσημου σχεδιαστή, που πέθανε από καρκίνο το 2014, πραγματοποίησε τη δημοπρασία στην online πλατφόρμα μεταπώλησης, Encore.

Η αμερικανίδα ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί και στη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς «Sex and the City», δήλωσε για τη δημοπρασία: «Είχα το προνόμιο να φορέσω το φόρεμα στην πρεμιέρα του «And Just Like That…», τον Δεκέμβριο και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με τους φίλους μου στον Οσκαρ ντε λα Ρέντα για να το δημοπρατήσουμε μέσω του Encore. Ολα τα έσοδα θα δοθούν στην Unicef, μία οργάνωση την οποία πρέπει να υποστηρίξω τώρα περισσότερο από ποτέ, λόγω των σημερινών γεωπολιτικών συγκρούσεων και την άμεση απειλή για τόσα αθώα παιδιά. Αισθάνομαι ότι είναι σωστό να πω με αυτόν τον τρόπο αντίο στο φόρεμα και ανυπομονώ να δω ποια ντουλάπα θα γίνει το νέο του σπίτι».

Η τιμή εκκίνησης του φορέματος από μετάξι και τούλι, ήταν τα 5.000 δολάρια και ο τελικός αγοραστής πρόσφερε 7.500 δολάρια.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με το φόρεμα του Οσκαρ ντε λα Ρέντα στην πρεμιέρα – James Devaney/GC Images

Στην πλατφόρμα Encore, ο οίκος πουλά μεταχειρισμένα ρούχα δικής του παραγωγής, πολλά από αυτά μοναδικά κομμάτια, τα οποία έχουν επιδιορθωθεί από τις εξειδικευμένες συνεργάτριές του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...