266
Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο πρώην ποδοσφαιριστής | twitter

Ροναλντίνιο: «Κουράγιο έλληνες αδελφοί μου»

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2018, 19:38
Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο πρώην ποδοσφαιριστής
|twitter

Ροναλντίνιο: «Κουράγιο έλληνες αδελφοί μου»

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2018, 19:38

Ο βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την πατρίδας μας. Επισκέπτεται συχνά την Αθήνα αλλά και τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου προκειμένου να απολαύσει την νυχτερινή ζωή, τις παραλίες αλλά και για να περάσει στιγμές χαλάρωσης με τους έλληνες φίλους του.

Ετσι, σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που βιώνει η χώρα μας με τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, δεν θα μπορούσε να μην στείλει προς τον Ελλάδα το δικό του μήνυμα συμπαράστασης.

Ο «μάγος» του ποδοσφαίρου ανέβασε το απόγευμα της Πέμπτης στο λογαριασμό του στα social media μία φωτογραφία, στην οποία απαθανατίζεται να προσεύχεται μπροστά στην ελληνική σημαία και τον Παρθενώνα, συνοδεύοντάς την με το εξής μήνυμα γραμμένο στα ελληνικά:

«Πονάω για την Ελλάδα μας και την Αθήνα μας. Κουράγιο Έλληνες αδελφοί μου, η σκέψη και οι προσευχές μου μαζί» ενώ έβαλε και το χάσταγκ #PrayForGreece και την ελληνική σημαία.

Ο Ροναλντίνιο έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν το θαυμασμό του για την Ελλάδα και την αγάπη του για τους Έλληνες. Εξάλλου έχει επισκεφθεί τη χώρα μας αρκετές φορές, για καλοκαιρινές διακοπές ή στο πλαίσιο εμπορικών συμφωνιών με χορηγούς.

Ο Ροναλντίνιο δεν ήταν ο μόνος.

Συγκλονισμένος και συγκλονιστικός συνάμα ο Κλαούντιο Μαρκίζιο. Ο άσος της Γιουβέντους προέβη σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για όσα έχουν συμβεί στην Ανατολική Αττική.

«Οι εικόνες των μανάδων και των παιδιών που αγκαλιάστηκαν για τελευταία φορά με έχουν καταστρέψει. Οι σκέψεις μου είναι σε όλα τα θύματα και τις οικογένειές τους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...