129
Η Μαρία Σάκκαρη τη στιγμή που ενημερώνει τον διαιτητή για την κόπωση του παιδιού που φρόντιζε για να μένει εκείνη στη σκιά | ΕΡΤ/YouTube/CreativeProtagon

Ρολάν Γκαρός: Η θαυμάσια κίνηση της Σάκκαρη για το παιδί με την ομπρέλα

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2021, 19:32
Η Μαρία Σάκκαρη τη στιγμή που ενημερώνει τον διαιτητή για την κόπωση του παιδιού που φρόντιζε για να μένει εκείνη στη σκιά
|ΕΡΤ/YouTube/CreativeProtagon

Ρολάν Γκαρός: Η θαυμάσια κίνηση της Σάκκαρη για το παιδί με την ομπρέλα

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2021, 19:32

To Ρολάν Γκαρός έκανε λόγο για μια θαυμάσια κίνηση της Μαρίας Σάκκαρη στο περιθώριο του νικηφόρου προημιτελικού αγώνα απέναντι στην Πολωνή Ίγκα Σβιόντεκ· «η καλοσύνη πάντα κερδίζει» σημείωσαν οι διοργανωτές στον επίσημο λογαριασμό του τουρνουά στο Twitter.

Τι είχε συμβεί; Κατά τη διάρκεια του ιατρικού τάιμ άουτ που είχε πάρει σε ένα σημείο του ματς η Ίγκα Σβιόντεκ, η ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε να κάθεται και να περιμένει στην καρέκλα της μέχρι ο αγώνας να ξεκινήσει εκ νέου. Δίπλα της στεκόταν ένα αγόρι που κρατούσε υπομονετικά την ομπρέλα για να της κάνει σκιά.

Η Μαρία Σάκκαρη, όμως, έδειξε για άλλη μια φορά τον χαρακτήρα της καθώς αντιλήφθηκε πως το παιδί είχε κουραστεί από την ορθοστασία και τον ανελέητο ήλιο και το είπε στον διαιτητή, προτείνοντάς του να αντικατασταθεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...