328
Η Ριάνα. Μπορείς να αγνοήσεις ένα τέτοιο πλάσμα; Κι όμως μπορείς. |

Πώς ο Αντριου Λόιντ Γουέμπερ έχασε μέσα από τα χέρια του τη Ριάνα

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2016, 09:47
Η Ριάνα. Μπορείς να αγνοήσεις ένα τέτοιο πλάσμα; Κι όμως μπορείς.
|

Πώς ο Αντριου Λόιντ Γουέμπερ έχασε μέσα από τα χέρια του τη Ριάνα

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2016, 09:47

Τραγουδούσε στο Sandy Lane, ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στα Μπαρμπέιντος. Μη φανταστείτε κάτι το ιδιαίτερο, ήταν απλώς ένα από τα κορίτσια που ψυχαγωγούν τους πελάτες καθώς εκείνοι τρώνε, κάνουν βουτιές στην πισίνα κτλ.

Ο Αντριου Λόιντ Γουέμπερ, ο μεγάλος και τρανός σκηνοθέτης και παραγωγός των μιούζικαλ στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου, έτυχε πριν από 12 χρόνια να παραθερίζει εκεί και να είναι ένας από τους πελάτες που ψυχαγωγούσε η Ριάνα, όπως δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή αυτή την εβδομάδα.

Προφανώς διέκρινε το ταλέντο της. Τόσο εκείνος όσο και ο συνεργάτης και συνταξιδιώτης του Νάιτζελ Ράιτ.

Online Music Mac HD Wallpapers Rihanna In Red-393920360

«Ηταν πάρα, πάρα πολύ καλή», λέει σήμερα ο Γουέμπερ. «Αλλά για κάποιο λόγο που τώρα δεν καταλαβαίνω, θεωρήσαμε πως δεν έπρεπε να την απομακρύνουμε από το περιβάλλον της. Σκεφτήκαμε πως θα ήταν λίγο σαν τις καρτ ποστάλ που παίρνεις μαζί σου από τα διάφορα ταξίδια σου. Εκεί δείχνουν καταπληκτικές και όταν επιστρέψεις λες “γιατί τις αγόρασα αυτές;”. Είπαμε “καλά θα ήταν να την παίρναμε μαζί μας στο Λονδίνο αλλά μετά  εκεί τι θα την κάναμε;”».

Φυσικά οι δημοσιογράφοι της εκπομπής δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν πώς νιώθει σήμερα που έχασε αυτή την ευκαιρία να είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τη Ριάνα… «Δεν είναι κάτι για το οποίο νιώθω υπερήφανος».

Τελικά τη Ριάνα ανακάλυψε ο αμερικανός παραγωγός Εβαν Ρότζερς το 2003 όταν την είδε να τραγουδάει με ένα γυναικείο γκρουπ στα Μπαρμπέιντος.

«Τη στιγμή που μπήκε η Ριάνα στον χώρο, ήταν σαν τα δύο άλλα κορίτσια του τρίο να μην υπήρχαν πια», δήλωσε ο Ρότζερς για το περιστατικό.

Έναν χρόνο αργότερα η Ριάνα ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι, το «Pon de Replay», το οποίο και εστάλη σε πολλές δισκογραφικές εταιρείες. Όταν το ντέμο έφτασε κάποια στιγμή στα χέρια του Jay Z, κανονίστηκε αμέσως ραντεβού. Πήρε το αεροπλάνο από τα Μπαρμπέιντος, πήγε να συναντήσει τον αμερικανό ράπερ και την ομάδα της δισκογραφικής εταιρείας Def Jam, με την οποία συνεργαζόταν και όπως είναι πλέον γνωστό υπέγραψε συμβόλαιο την ίδια μέρα!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...