219
Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή των κατηγορουμένων στην ανακρίτρια, το πρωί της Τετάρτης | ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/Intime

Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για βιασμό της 12χρονης

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2022, 16:18
Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή των κατηγορουμένων στην ανακρίτρια, το πρωί της Τετάρτης
|ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/Intime

Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για βιασμό της 12χρονης

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2022, 16:18

Την προφυλάκιση των δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, διέταξε η ανακρίτρια, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους, την Τετάρτη.

Πρόκειται για τον 33χρονο υπάλληλο φαρμακαποθήκης και τον 34χρονο επιχειρηματία.

Για τον τρίτο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου «Μεταξά», υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για την τύχη του.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 36χρονου, το δικαστικό συμβούλιο θα αποφανθεί εντός πέντε ημερών και μέχρι τότε ο πελάτης του θα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, την οποία έχουν αρνηθεί.

Ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού με τη 12χρονη μέσω Διαδικτύου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι πήγε μόνο στα δύο και δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, αλλά μόνο της έδωσε χρήματα.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος, ο οποίος στο μεταξύ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την εργασία του στο νοσοκομείο, φέρεται να παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε μία φορά με την 12χρονη, υποστηρίζοντας ότι νόμιζε πως είναι 17 ετών και ότι τελικά δεν προχώρησε σε σεξουαλική επαφή.

Συνολικά έχουν προφυλακιστεί οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες, ανάμεσά τους και η μητέρα της 12χρονης, για την υπόθεση και αναμένεται η απόφαση για τον έκτο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...