236
Αλέξης Τσίπρας και Πόπη Τσαπανίδου χαμογελαστοί στη φωτογραφία που συνοδεύει τη σχετική ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ | facebook.com/tsiprasalexis

Η Πόπη Τσαπανίδου νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2022, 14:53
Αλέξης Τσίπρας και Πόπη Τσαπανίδου χαμογελαστοί στη φωτογραφία που συνοδεύει τη σχετική ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
|facebook.com/tsiprasalexis

Η Πόπη Τσαπανίδου νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 28 Δεκεμβρίου 2022, 14:53

Η άρτι παραιτηθείσα παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Οpen, Πόπη Τσαπανίδου, αναλαμβάνει νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση του Νάσου Ηλιόπουλου που κατέρχεται υποψήφιος στην Α’ Αθήνας στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας καλωσόρισε την Πόπη Τσαπανίδου στην Κουμουνδούρου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι  «θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα».

Αναλυτικά η ανάρτηση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ :

Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά.
Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής.
Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.
Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας.
Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ευχήθηκε για την «αντίπαλό» του από το νέο έτος, Πόπη Τσαπανίδου,  να συμβάλλει, εκ του ρόλου της, στη γόνιμη πολιτική αντιπαράθεση, με επιχειρήματα και τεκμήρια. Ευχές όμως είχε και για τον απερχόμενο εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...