310
Ο Ιταλός Λουτσιάνο Σιλιγκίνι Γκαρανιάνι κατάφερε να κερδίσει μερικά ντροπιαστικά λεπτά δημοσιότητας στη Βενετία, φορώντας ένα μπλουζάκι που διαφημίζει την...αθωότητα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν | REUTERS/Tony Gentile

Ποιος φόρεσε μπλουζάκι «Ο Γουάινσταϊν είναι αθώος» στη Μόστρα;

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2018, 16:34
Ο Ιταλός Λουτσιάνο Σιλιγκίνι Γκαρανιάνι κατάφερε να κερδίσει μερικά ντροπιαστικά λεπτά δημοσιότητας στη Βενετία, φορώντας ένα μπλουζάκι που διαφημίζει την...αθωότητα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
|REUTERS/Tony Gentile

Ποιος φόρεσε μπλουζάκι «Ο Γουάινσταϊν είναι αθώος» στη Μόστρα;

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2018, 16:34

Είσαι τριτοκλασάτος διευθυντής κάστινγκ και προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο να τραβήξεις πάνω σου τα βλέμματα και τα φλας ενώ περπατάς στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας; Οι φωτορεπόρτερ είναι απασχολημένοι κυνηγώντας τους πραγματικούς σταρ και δεν σου δίνουν καμία σημασία; Υπάρχει λύση.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πας σε μία πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, όπως αυτή του θρίλερ «Suspiria», και αντί για επίσημο ένδυμα, να φορέσεις κάτω από το σακάκι σου μπλουζάκι με την εξής αυτοσχέδια τυπωμένη στάμπα: η φωτογραφία του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και η φράση «Ο Γουάινσταϊν είναι αθώος».

Εκτός από το αλλόκοτο βλέμμα του τόσο…κακόγουστα ντυμένου Λουτσιάνο Σιλιγκίνι Γκαρανιάνι, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα φλας και να γίνει διάσημος, ανησυχητικά είναι και τα χασκογελάκια διαφόρων ανδρών που ποζάρουν μαζί του, δείχνοντας-αναδεικνύοντας το συγκεκριμένο ντροπιαστικό μπλουζάκι.

Εξίσου ανησυχητικό με τον τύπο που φοράει το μπλουζάκι της ντροπής, είναι και οι άλλοι που χασκογελάνε και ποζάρουν μαζί του. REUTERS/Tony Gentile TPX IMAGES OF THE DAY

Με τόσες κατηγορίες σεξουαλικής βίας να εκκρεμούν εις βάρος του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, του αλλοτινού πανίσχυρου παραγωγού του Χόλιγουντ, κανείς δεν θα περίμενε να τον δει σε ένα τέτοιο φεστιβάλ, ούτε καν ως τυπωμένη φωτογραφία σε μπλουζάκι.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, ο Γκαρανιάνι που τώρα δοκιμάζει την τύχη του και ως σκηνοθέτης, είναι γνωστός υποστηρικτής του Σίλβιο Μπερλουσκόνι αλλά και του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς μάλιστα είχε δώσει και χρήματα για την προεκλογική καμπάνια του σημερινού πλανητάρχη. Προφανώς λοιπόν, έχει ως πρότυπο ισχυρούς άνδρες που εμπλέκονται σε σεξουαλικά σκάνδαλα.

Η πιο πρόσφατη άλλωστε ταινία του 42χρονου αμφιλεγόμενου σκηνοθέτη, παρουσιάζει με θετική ματιά τα περιβόητα «bunga-bunga» πάρτι οργίων που διοργάνωνε ο Μπερλουσκόνι.

Η εμφάνιση αυτού του τόσο κακόγουστου T-Shirt, ήρθε λίγες ώρες αφού το Φεστιβάλ Βενετίας κατηγορήθηκε για το γεγονός ότι στο εφετινό πρόγραμμά του συμπεριλαμβάνεται μόλις μία ταινία που έχει σκηνοθετηθεί από γυναίκα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...