191
Μεσούτ Οζίλ (αριστερά) και Σέαντ Κολάσινατς σε πρόσφατη προπόνηση της Αρσεναλ |

Πήγαν να ληστέψουν γνωστούς ποδοσφαιριστές και έφυγαν κυνηγημένοι

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2019, 20:58
Μεσούτ Οζίλ (αριστερά) και Σέαντ Κολάσινατς σε πρόσφατη προπόνηση της Αρσεναλ
|

Πήγαν να ληστέψουν γνωστούς ποδοσφαιριστές και έφυγαν κυνηγημένοι

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2019, 20:58

Λονδίνο, απόγευμα Πέμπτης. Δύο μασκοφόροι πλησιάζουν το αυτοκίνητο του διεθνούς γερμανού ποδοσφαιριστή της Αρσεναλ Μεσούτ Οζίλ με σκοπό να τον ληστέψουν. Ολα φαίνονταν να πηγαίνουν κατ’ ευχήν για τους επίδοξους ληστές. Για κακή τους τύχη όμως υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο ή για την ακρίβεια χωρίς τον συνοδηγό και συμπαίκτη του Οζίλ, Σέαντ Κολάσινατς.

Οι κάμερες που κατέγραψαν το περιστατικό επιβεβαιώνουν το αδιανόητο: ο Κολάσινατς, βγήκε με φόρα από το αυτοκίνητο αψηφώντας τα μαχαίρια και αφότου σε πρώτη φάση απώθησε τους δύο άντρες στην συνέχεια τους πήρε στο κυνήγι! Τρεχάτε ποδαράκια μου…

Οπως αναφέρει το BBC, η αστυνομία του Λονδίνου επιβεβαίωσε μέσω του εκπροσώπου της το αλλόκοτο αν μη τι άλλο περιστατικό: «Ο οδηγός μαζί με τον συνεπιβάτη του κατάφεραν να απομακρυνθούν από το σημείο χωρίς να τραυματιστούν. Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν σε εστιατόριο της περιοχής αφότου μίλησαν με τις αρχές».

Φαίνεται πάντως ότι οι δράστες ακόμα τρέχουν καθώς μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι.

Θυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ληστές έχουν βάλει στο στόχαστρο ποδοσφαιριστή στην Αγγλία. Το 2016 ο επιθετικός Αντι Κάρολ που αγωνιζόταν τότε στην Γουέστ Χαμ ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με δράστη που κρατούσε περίστροφο.

Δείτε τον Κολάσινατς επί το έργον…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...