219
Μια από τις εικόνες που είχε αναρτήσει η Καραγιάννη στα social media. Τελευταία φορά που είχε νοσηλευτεί για επιπλοκές στην υγεία της από την ανορεξία ήταν τον περασμένο Μάιο | Facebook/NanaKaragianni

«Εφυγε» η Νανά Καραγιάννη, η τηλεπαρουσιάστρια που πάλευε με την ανορεξία

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2017, 17:56
Μια από τις εικόνες που είχε αναρτήσει η Καραγιάννη στα social media. Τελευταία φορά που είχε νοσηλευτεί για επιπλοκές στην υγεία της από την ανορεξία ήταν τον περασμένο Μάιο
|Facebook/NanaKaragianni

«Εφυγε» η Νανά Καραγιάννη, η τηλεπαρουσιάστρια που πάλευε με την ανορεξία

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2017, 17:56

Πάλευε με μια από τις πιο ύπουλες ασθένειες της εποχής μας, τη νευρική ανορεξία. Αυτή η βουβή μάχη απέναντι στη δημόσια εικόνα της και κυρίως με τον εαυτό της σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί το φαίνεσθαι -τον κόσμο της τηλεόρασης- την ταλαιπώρησε επί χρόνια και πολλές φορές την οδήγησε στο νοσοκομείο – Νανά Καραγιάννη, δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια είχε φτάσει να ζυγίσει 26 κιλά. Οπως ανέφερε tovima.gr, η Νανά Καραγιάννη βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης  από συγγενή της, σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στο κέντρο της Αθήνας.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε στο διαμέρισμα της στενός συγγενής της που είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί της. Ο συγγενής της ακολούθως ενημέρωσε την Αστυνομία που ανέλαβε την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο κρεβάτι και δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Oμως όλα αναμένεται να διευκρινιστούν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Πάντως η ΕΛΑΣ εντόπισε αναρτήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.

Πριν από ενάμισι μήνα είχε νοσηλευτεί για τελευταία φορά λόγω των επιπολοκών από το σύνδρομο της ανορεξίας.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει προ καιρού είχε αναφέρει: «Στεναχωριέμαι που υπάρχουν τόσες πολλές κοπέλες που το ζουν αυτό. Δεν θα ήθελα κανένας να το ζει αυτό το πράγμα, με στεναχωρεί πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...