330
Ο παρουσιαστής με τα βρώμικα χέρια και το πλυμένο πρόσωπο | .

Παρουσιαστής του FOX καυχιέται ότι έχει να πλύνει τα χέρια του… 10 χρόνια!

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 17:31
Ο παρουσιαστής με τα βρώμικα χέρια και το πλυμένο πρόσωπο
|.

Παρουσιαστής του FOX καυχιέται ότι έχει να πλύνει τα χέρια του… 10 χρόνια!

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 17:31

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του γνωστού παρουσιαστή του αμερικανικού δικτύου FOX News Πιτ Χέγκσεθ. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μικρόβια είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα και ως αποτέλεσμα έχει να πλύνει τα χέρια του 10 χρόνια! Μιλώντας σε εκπομπή του FOX, ο Χέγκσεθ, απόφοιτος κατά τα άλλα των κορυφαίων πανεπιστημίων Χάρβαρντ και Πρίνστον, δήλωσε ότι εφόσον δεν μπορεί κανείς να δει τα μικρόβια με γυμνό μάτι τότε μάλλον δεν υπάρχουν. Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι το 2019 θα είναι η χρονιά που θα μοιράζεται με τους τηλεθεατές τα πάντα χωρίς να τον απασχολούν οι αντιδράσεις.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιαστής του FOX λέει κάτι αδιανόητο. Αίσθηση είχε προκαλέσει η συμπεριφορά του πολιτικού αναλυτή Σον Χάνιτι απέναντι στη σχολιαστή Ταμάρα Χόλντερ όταν, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, τής είπε έξαλλος: «Σκάσε, ξέρεις τον ρόλο σου. Δεν πιστεύω να κλάψεις τώρα;». Απ’ ό,τι φαίνεται, το επίπεδο του κορυφαίου αμερικανικού δικτύου εξακολουθεί να κυμαίνεται σε εξαιρετικά χαμηλές κλίμακες.

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε σωρό σχολίων στο twitter όπου πολλοί έσπευσαν να επαναφέρουν τον παρουσιαστή στην πραγματικότητα ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που συμφώνησαν μαζί του, λέγοντας μάλιστα πως το να συμβιώνει κανείς με μικρόβια είναι μυστικό για την μακροζωία.

Ο Χέγκσερθ λίγο αργότερα έσπευσε να μαζέψει τα αμάζευτα δηλώνοντας πως αστειευόταν: «Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι κυκλοφορούν με μπουκαλάκια αντισηπτικών σε κατάσταση υστερίας. Φροντίζω τον εαυτό μου αλλά η προσωπική υγιεινή δεν είναι για μένα εμμονή.»

Ο πρόεδρος  Τραμπ, από την άλλη, φαίνεται να διαφωνεί κάθετα με τον παρουσιαστή, έχοντας δηλώσει επανειλημμένα ότι φοβάται τα μικρόβια. Σε βιβλίο που εξέδωσε το 1997 γράφει ότι «μια από τις κατάρες της αμερικανικής κοινωνίας είναι η απλή πράξη της χειραψίας και όσο πιο διάσημος γίνεται κάποιος τόσο συχνότερα αναγκάζεται να σφίγγει το χέρι κάποιου ξένου».

Και κάπως έτσι συνέβη κάτι πρωτοφανές: η συντριπτική πλειοψηφία όσων παρακολούθησαν το θέμα έσπευσαν να συμφωνήσουν με τον αμερικανό πρόεδρο και να καταδικάσουν τις δηλώσεις του παρουσιαστή ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ «αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία». Και έπεται η συνέχεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...