259
| Intimenews/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Παραπλάνησαν» τον Τσίπρα για τον Ριχάρδο;

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2018, 09:17

«Παραπλάνησαν» τον Τσίπρα για τον Ριχάρδο;

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2018, 09:17

Σε υπερασπιστική γραμμή του περιβόητου ενεχυροδανειστή Ριχάρδου (κατά κόσμον Δημήτριος-Ριχάρδος Μυλωνάς) αναδεικνύονται οι αν μη τι άλλο ασυνήθιστες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, από το βήμα της Βουλής μάλιστα, για την εξάρθρωση του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού.

Μολονότι ο 51χρονος συλληφθείς θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ. ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος, η σπουδή του Πρωθυπουργού της χώρας να τον κατονομάσει ενώπιον της Εθνικής Αντιπροσωπείας και έπειτα να τον καταδικάσει σε ζωντανή μετάδοση λέγοντας ότι «είχε ξεζουμίσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας», έδωσαν την ευκαιρία στον δικηγόρο του, τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια να μιλά αρχικά για εμπλοκή της εκτελεστικής εξουσίας στα της Δικαιοσύνης (εδώ) και μετά να εκφράζει την έκπληξή του για τις αναφορές του κ. Τσίπρα.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Κούγιας είπε μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας «παραπλανήθηκε»!

«Κάποιοι τον παραπλάνησαν και κυρίως η αστυνομία», είπε, για να συμπληρώσει χαρακτηριστικά: «Κρατήστε πολύ μικρό καλάθι για αυτά που ακούτε».

Ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι το θέμα θα ξεφουσκώσει σύντομα.

Παραδέχτηκε ότι ο εντολέας του έκανε καθημερινά μία έως δύο εξαγωγές με αεροπλάνα που ελέγχονταν και είπε ότι γνώριζε μόνο ένα από τα δεκάδες άτομα που εμπλέκονται. «Πήραν 69 άτομα και τα έκαναν μια δικογραφία, δεν είναι όλοι αυτοί ένα κύκλωμα», είπε.

Ολα τα καταστήματα του εντολέα του είναι δικά του και ελέγχονται ενδελεχώς από τις Αρχές, πρόσθεσε ο κ. Κούγιας ενώ ανέφερε ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Σχετικά, τέλος, με τις δραστηριότητες του εντολέα του είπε ότι δεν έχει την αποθήκη γεμάτη χρυσό που τον παρουσιάζουν να έχει, αλλά και ότι οι δραστηριότητες του εντολέα τού εξασφαλίζουν το σπίτι που έχει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...