188
Η Αντερσον έξω από την φυλακή όπου κρατείται ο Ασάνζ φορώντας μια χαρακτηριστική κάπα |

Πάμελα Αντερσον, η πρώτη επισκέπτης του Ασάνζ στη φυλακή

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 19:43
Η Αντερσον έξω από την φυλακή όπου κρατείται ο Ασάνζ φορώντας μια χαρακτηριστική κάπα
|

Πάμελα Αντερσον, η πρώτη επισκέπτης του Ασάνζ στη φυλακή

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 19:43

Η Πάμελα Αντερσον ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επισκέφθηκε τον Τζούλιαν Ασάνζ στη φυλακή υψίστης ασφάλειας Μπέλμαρς, όπου και κρατείται μετά τη σύλληψή του από τις βρετανικές αρχές τον προηγούμενο μήνα.

Φορώντας μια κάπα που πάνω της είχε γραμμένα μηνύματα με αναφορά στην τυραννία και τον Όλιβερ Κρόμγουελ, η γνωστή ηθοποιός υποστήριξε ότι ο Αυστραλός ακτιβιστής «έχει αποκοπεί από όλους, ακόμα και από τα παιδιά του».

«Δεν του αξίζει να βρίσκεται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας. Δεν έχει διαπράξει ποτέ βίαιη πράξη, είναι αθώος», δήλωσε η Αντερσον έξω από τη φυλακή, όπως τονίζει η Guardian.

«Είναι καλός άνθρωπος και φανταστικός χαρακτήρας», τόνισε.

«Τον αγαπώ και δεν μπορώ να φαντασθώ τι περνάει», πρόσθεσε η Αμερικανοκαναδέζα, η οποία είχε επισκεφθεί τον Ασάνζ αρκετές φορές και στην πρεσβεία του Ισημερινού.

«Πρέπει να σώσουμε τη ζωή του» είπε η ηθοποιός, ξεκαθαρίζοντας στα βρετανικά ΜΜΕ πως «βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του».

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη, διότι είναι άδικο. Θυσίασε τόσα πολλά για να γίνει γνωστή η αλήθεια», υποστήριξε η Αντερσον.

Υπενθυμίζεται ότι βρετανικό δικαστήριο καταδίκασε τον Ασάνζ σε 50 εβδομάδες φυλάκισης, επειδή παραβίασε τους όρους της εγγύησής του πριν από 7 χρόνια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...