238
Ο Σινίστρα στο ρινγκ και στο κρεβάτι του πόνου | Social media

Παλαιστής εναντίον κορονοϊού, σημειώσατε 2

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2021, 17:44
Ο Σινίστρα στο ρινγκ και στο κρεβάτι του πόνου
|Social media

Παλαιστής εναντίον κορονοϊού, σημειώσατε 2

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2021, 17:44

Ενας παλαιστής που έφερε τον τίτλο του «πρωταθλητής kickboxing» και έγινε γνωστός και από τις αναρτήσεις του στα σόσιαλ μίντια με τις οποίες έλαβε θέση κατά των εμβολίων, κάποιος Φρεντερίκ Σινίστρα, Βέλγος, πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού λίγες ημέρες αφ’ ότου εξήλθε από το νοσοκομείο.

Το παρατσούκλι του, συνηθισμένο στους αθλητές-περφόρμερ του χώρου του, ήταν «The Undertaker», τουτέστιν «Ο Νεκροθάφτης», υπονοούσε δηλαδή ότι «έθαβε» συναθλητές του στο ρινγκ – τέτοιο παλικάρι ήταν. Αλήθεια απεδείχθη πάντως το γνωστό και από την πραγματική ζωή, ότι και οι νεκροθάφτες πεθαίνουν όταν έλθει η ώρα τους, ιδίως όταν ο αντίπαλος δεν είναι κάποιος παρακατιανός και, επιπλέον, τον έχουν πάρει και αψήφιστα.

Ο 41χρονος Βέλγος πέθανε στο σπίτι του επειδή αποφάσισε να θεραπεύσει ο ίδιος τον εαυτό του από «εκείνον τον ‘‘μικρό’’ ιό», όπως συνήθιζε να λέει. Προτού εισαχθεί στο νοσοκομείο, τον περασμένο Νοέμβριο, είχε αναγκαστεί να λάβει ιατρική βοήθεια από τον προπονητή του.

Από το κρεβάτι του πόνου του ο ίδιος είχε μοιραστεί φωτογραφίες με το κοινό που τον παρακολουθούσε στα σόσιαλ μίντια. Κάποιες τον έδειχναν να αναπνέει με τη βοήθεια συσκευής οξυγόνου. Τον θάνατό του ανακοίνωσε η σύζυγός του του με ανάρτησή της στο Facebook.

Προτού πεθάνει, ο Σινίστρα είχε εκφράσει δημοσίως τις αντιρρήσεις του στα έκτακτα κυβερνητικά μέτρα για την Covid που έχουν επιβληθεί στο Βέλγιο. Ο ίδιος ήταν τελευταία φορά ενεργός στο Διαδίκτυο στις 13 Δεκεμβρίου, αλλά πέθανε δύο ημέρες αργότερα αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...