336
Οι υπουργοί της κυβέρνησης τη στιγμή της ορκωμοσίας τους | Youtube

Ορκίστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2019, 12:06
Οι υπουργοί της κυβέρνησης τη στιγμή της ορκωμοσίας τους
|Youtube

Ορκίστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2019, 12:06

Ολοκληρώθηκε χωρίς καθυστέρηση στο σχετικό χρονοδιάγραμμα, η ορκωμοσία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Από τους πρώτους που έφθασαν στο Προεδρικό, ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και ακολούθησε ο νέος υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης (δείτε τις αφίξεις και την ορκωμοσία στο βίντεο κάτω).

Ζωντανά η ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης.

Geplaatst door Kyriakos Mitsotakis op Dinsdag 9 juli 2019

 

Δείτε τα πρόσωπα της νέας κυβέρνησης, στο γράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ κάτω:

«Σοβαρότητα, σεμνότητα και ταχύτητα» ήταν οι τρεις λέξεις που είπε ο νέος υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης κατά την άφιξή του στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Μεγάλη ευθύνη το υπουργείο Οικονομικών, θα εργαστώ σκληρά και με εντιμότητα», διαβεβαίωσε από την πλευρά του ο Χρήστος Σταϊκούρας.

«Τα λόγια τώρα είναι περιττά, η ευθύνη είναι απλά πολύ μεγάλη», αρκέστηκε να πει ο νέος υπουργός Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής.

«Υπόσχομαι ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια. Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας. Υποσχεθήκαμε φωτεινή Ελλάδα, τι ποιο φωτεινό να μιλάμε για τα παιδιά», δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη κατά την άφιξή της.

Στην επιτάχυνση – «ξεπάγωμα» των επενδύσεων στη χώρα, αναφέρθηκε ο αρμόδιος υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης. «Θα προχωρήσουν όλα τόσο γρήγορα που ούτε εσείς δεν θα το πιστεύετε. Δεν θα υπάρχει ούτε μία μέρα ξεκούρασης. Από σήμερα ξεκινά η σκληρή δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε περάσει από το ίδιο υπουργείο, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε», σημείωσε με τη σειρά τουυπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα (φωτογραφία πάνω), όπως και ο νέος υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας από την κυρία Τζένη Μπαλατσινού (φωτογραφία κάτω).

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης με τη σύζυγό του κατά την άφιξή τους στο Προεδρικό/ INTIMEnews
O αρμόδιος για τις Επενδύσεις υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης με τον γιο του στην αγκαλιά του και πίσω του συζυγό του Ευγενία Μανωλίδου/ INTIMEnews

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...