180
Στην τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Γιώργος Τσίπρας θέλησε επίσης να υπερασπιστεί την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της ΔΕΗ | Τwitter

Ο Γιώργος Τσίπρας προειδοποιεί: «Σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναβγεί στους δρόμους»

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2019, 11:45
Στην τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Γιώργος Τσίπρας θέλησε επίσης να υπερασπιστεί την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της ΔΕΗ
|Τwitter

Ο Γιώργος Τσίπρας προειδοποιεί: «Σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναβγεί στους δρόμους»

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2019, 11:45

Μήνυμα δυναμικής αντιπολίτευσης επέλεξε να στείλει ο εξάδελφος του απελθόντος πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας, στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, προαναγγέλλοντας κινητοποιήσεις πριν καλά – καλά ορκιστούν οι νέοι υπουργοί

«Σίγουρα θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους γιατί έχει δώσει η νέα κυβέρνηση δείγμα σε ποια γραμμή θα κινηθεί», ανέφερε συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στη πρωινή ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

«Στο Ασφαλιστικό για παράδειγμα», σημείωσε, «δεν έχει ειπωθεί τίποτα. Εχουν μιλήσει μόνο για την ιδιωτικοποίηση του τρίτου πυλώνα ασφάλισης».

Κατά τα άλλα, ο κ. Τσίπρας μίλησε για «προοδευτική έξοδο από την κρίση» την οποία, όπως υποστήριξε, σε μεγάλο βαθμό πέτυχε η απελθούσα κυβέρνηση του εξαδέλφου του.

Γι’ αυτό τώρα, επανέλαβε, «αν έχουμε πολιτικές που αυξάνουν τις αντιθέσεις σίγουρα θα βρισκόμαστε στους δρόμους».

Στην τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Γιώργος Τσίπρας θέλησε επίσης να υπερασπιστεί την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της ΔΕΗ.

«Η ΔΕΗ είναι σήμερα μια εταιρεία που έχει μια βιώσιμη προοπτική και εξασφαλίσαμε μείωση στην τιμή του ρεύματος», ήταν το αφήγημα που επέλεξε να παρουσιάσει αντιπαρερχόμενος την κριτική για την κατάσταση πλήρους απαξίωσης στην οποία έχει περιέλθει η Επιχείρηση στα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...