202
Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε προ ημερών ενημέρωση για τον κορονοϊό | ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι συστάσεις Χαρδαλιά για την πρώτη «έξοδο» μετά την καραντίνα

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2020, 22:40
Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε προ ημερών ενημέρωση για τον κορονοϊό
|ΓτΠ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι συστάσεις Χαρδαλιά για την πρώτη «έξοδο» μετά την καραντίνα

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2020, 22:40

Μεγάλη ήταν η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η πρώτη μετά την καραντίνα και το «lockdown» που επιβλήθηκε στη χώρα, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Επιχειρώντας ίσως να προλάβει δυσάρεστες καταστάσεις και διαβλέποντας τον κίνδυνο υπερβολικής «χαλάρωσης», που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια οδυνηρή «έξαρση» των κρουσμάτων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε το δικό του, ξεκάθαρο μήνυμα μέσα από τα social media.

«Αυτό το τριήμερο πολλοί θα επισκεφτούν τα χωριά μας, τα νησιά μας ή κάποιες από τις αμέτρητες ομορφιές της Πατρίδας μας. Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός» έγραψε στο Facebook.

Και συνέχισε: «Το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά! Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μεχρι τώρα προσπάθειά μας και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα…».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...