237
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσορίζει τον Χάρη Θεοχάρη στην οικογένεια των «γαλάζιων» βουλευτών | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Ο Χάρης Θεοχάρης πήγε ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 11:58
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσορίζει τον Χάρη Θεοχάρη στην οικογένεια των «γαλάζιων» βουλευτών
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Ο Χάρης Θεοχάρης πήγε ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 11:58

Ως σενάριο είχε ακουστεί εδώ και καιρό, ωστόσο μετά τις δηλώσεις και του ίδιου του Χάρη Θεοχάρη στον κυριακάτικο Τύπο, η φημολογία πήρε φωτιά: ο ανεξάρτητος βουλευτής είναι έτοιμος να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε η διαρροή.

Και το μεσημέρι της Τρίτης ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Χάρης Θεοχάρης έγινε επισήμως μέλος της ΚΟ της ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον καλωσορίζει στην οικογένεια των «γαλάζιων» βουλευτών.

Η δήλωση Θεοχάρη μετά το τετ α τετ με τον πρόεδρο της ΝΔ

«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της».

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του τέως ανεξάρτητου βουλευτή ότι βρίσκεται πιο κοντά στον μεταρρυθμιστικό λόγο της ΝΔ και σε όσα εκφράζει ο πρόεδρός της.

Με την εξέλιξη αυτή, η Νέα Δημοκρατία αριθμεί πλέον  78 βουλευτές, ενώ ο κ. Θεοχάρης έγινε ο τέταρτος ανεξάρτητος βουλευτής που προσχωρεί στην ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τους Κατερίνα Μάρκου, Ιάσονα Φωτήλα και Γιώργο Κατσιαντώνη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...