219
|

Και επίσημα οι «Ραδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 11:36

Και επίσημα οι «Ραδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 11:36

Σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που ο Αντώνης Κανάκης, παρουσιαστής της δημοφιλούς σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1, ύστερα από 21 χρόνια παρουσίας μάλιστα στο κανάλι (εδώ), ήρθε η επισημοποίηση της είδησης για τη νέα του τηλεοπτική στέγη. Θα είναι ο ΣΚΑΪ ο οποίος σύντομα θα βγάλει στον αέρα τόσο το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και την εκπομπή «Βινύλιο».

Η ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ εκδόθηκε στις 18 Δεκεμβρίου και ανέφερε τα εξής:

Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions.

Για τον Αντώνη και την ομάδα του δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι εκπομπές τους έχουν αγαπηθεί και εκτιμηθεί όσο λίγες στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο και ό,τι ακόμη σχεδιάζει και μας επιφυλάσσει ο Αντώνης Κανάκης για το μέλλον, σύντομα στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ευχόμαστε μια δημιουργική, όμορφη και μακροχρόνια συνεργασία.

Το γιατί ο Κανάκης και οι άλλοι τρεις (Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κούτρας) έφυγαν τελικά από τον ΑΝΤ1 παραμένει ένα μυστήριο αν και γνώστες των ισορροπιών στο κανάλι του Αμαρουσίου κάνουν λόγο για άρνησή τους να δεχθούν πολιτικές παρεμβάσεις, άρνησή τους δηλαδή να μην ασκούν τόσο έντονη κριτική στην κυβέρνηση. Ετσι το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτη λύση. Η δε στέγη του ΣΚΑΪ, μια λογική συνέχεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...