533
H Ντόρα Μπακογιάννη στο στούντιο του ΣΚΑΪ | SKAI/WebTV

Μπακογιάννη κατά Καμμένου: «Είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη»!

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 09:44
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 18/12/2018, 14:20
H Ντόρα Μπακογιάννη στο στούντιο του ΣΚΑΪ
|SKAI/WebTV

Μπακογιάννη κατά Καμμένου: «Είναι κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη»!

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2018, 09:44
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 18/12/2018, 14:20

Με όρεξη για σκληρή αντιπολίτευση επέστρεψε η Ντόρα Μπακογιάννη από τις ΗΠΑ όπου παρέμεινε επί δίμηνο για μια δύσκολη επέμβαση στο γόνατο. Η βουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ, την επομένη δηλαδή της βομβιστικής επίθεσης που προκάλεσε σοβαρότατες ζημιές στο κτίριο του σταθμού αλλά υπήρξε και ένα τραύμα στην ελευθεροτυπία και στη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Η κυρία Μπακογιάννη άσκησε οξύτατη κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα της τρομοκρατίας. «Σε αυτή τη χώρα είχαμε ένα κεκτημένο όσον αφορά την πάταξη της τρομοκρατίας που ακυρώθηκε από αυτή την κυβέρνηση» σημείωσε και κατηγόρησε τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «προσπαθούν να ευτελίσουν τους θεσμούς».

H κυρία Μπακογιάννη παρομοίασε την κατάσταση στην Ελλάδα με την Τουρκία του Ερντογάν και την Ουγγαρία του Ορμπαν αλλά και με τις ΗΠΑ όπου ο Τραμπ στοχοποιεί ΜΜΕ. «Αλλά στην Αμερική τουλάχιστον υπάρχει έλεγχος, απαντούν οι θεσμοί. Εδώ τους θεσμούς έχουν προσπαθήσει οι  ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να μείωσουν».

«Αυτή η Δημοκρατία που χτίσαμε το 1974 σήμερα για πρώτη φορά έχει να αντιμετωπίσει φασιστοειδείς λογικές, από τα Αριστερά. Η λογική “ή εμείς ή κανείς”, η λογική “αν μου κάνεις κριτική είσαι φασίστας”, η λογική του “εγώ θα σε λιώσω”», παρατήρησε η βουλευτής της ΝΔ.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο μποϊκοτάζ που έχει επιβάλει το Μαξίμου στον ΣΚΑΪ: «Δεν συμφωνώ με τη λογική του εμπάργκο σε μέσα ενημέρωσης. Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή θα έπρεπε να άρει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα», είπε.

«Εγώ βγήκα χθες και είπα ότι αν πραγματικά –και όχι κροκοδείλια δάκρυα και λόγια του αέρα– θέλεις να δείξεις ότι απαντάς σε αυτόν ο οποίος βάζει βόμβα βγαίνεις πολυτάλαντε κ. Τζανακόπουλε στους και λες ότι “με εντολή του Πρωθυπουργού της χώρας το εμπάργκο αίρεται εμείς δεν θα γίνουμε ουραγοί αυτών που θέλουν να φιμώσουν τον ΣΚΑΪ”».

Για το εμπάργκο που επέβαλε η ΝΔ στην ΕΡΤ, η κυρία Μπακογιάννη σημείωσε: «Η ΝΔ δεν το έκανε αυτό επειδή εμείς φοβούμαστε τον διάλογο, το έκανε ως άσκηση πίεσης για να υπάρξει μια σχετική αντικειμενικότητα. Ελπίζω να λήξει πάρα πολύ γρήγορα». 

Επίσης η βουλευτής της ΝΔ έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζομένους του ΣΚΑΪ «που δεν τρομοκρατούνται δεν φοβούνται και συνεχίζουν να εργάζονται. Αθλιότητες όσα λένε κάποιοι, ακόμα και στην ΕΡΤ, ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας».

Ξεχωριστό ενδιαφέρον ωστόσο είχε η αναφορά της στον Πάνο Καμμένο, τον οποίο η ίδια έχει μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση (εδώ) αλλά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έσπευσε να κρυφτεί πίσω από την υπουργική του ιδιότητα (εδώ).

«Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Εγώ πάντα ήξερα ότι ο κ. Καμμένος ήταν πάντα κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη! Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη. Μετά από αυτό το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο υπουργός Αμυνας. Θα αφήσει να τον αποκαλούν στην τηλεόραση «κότα τρίλειρη»;

Η μόνη απάντηση ήρθε από τον Θόδωρο Τοσουνίδη, εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ, που είπε: «Δεν αξίζουν κανενός σχολίου και απάντησης οι αθλιότητες της εν αποστρατεία Ντόρας Μπακογιάννη. Την τρομοκρατία των ύβρεων και των συκοφαντιών ο ελληνικός λαός την επιστρέφει σ’ αυτούς που την εξαπολύουν». Επί της ουσίας τίποτα δηλαδή…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...