284
Γκιρ και Σίλβα σε πρόσφατη έξοδό τους στη Μαδρίτη | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έγινε πατέρας ξανά σε ηλικία 69 ετών

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2019, 16:57
Γκιρ και Σίλβα σε πρόσφατη έξοδό τους στη Μαδρίτη
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έγινε πατέρας ξανά σε ηλικία 69 ετών

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2019, 16:57

Πατέρας σε ηλικία 69 ετών από την 36χρονη σύζυγό του έγινε ξανά ο Ρίτσαρντ Γκιρ.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola! η Αλεχάντρα Σίλβα γέννησε το πρώτο αγόρι του ζευγαριού πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη.

Η Αλεχάντρα προχώρησε σε δημόσια επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της πριν από έξι μήνες με μια φωτογραφία του Δαλάι Λάμα να αγγίζει την κοιλιά της προκειμένου να την ευλογήσει.

Ο Δαλάι Λάμα ευλογεί τον καρπό του έρωτα του ζεύγους

Στη λεζάντα έγραψε, στα αγγλικά, τα ολλανδικά και στα ισπανικά: «Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή πριν από λίγα λεπτά… Παίρνουμε ευλογίες για το ανεκτίμητο που θα έρθει… δεν θα μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε προτού το πούμε στην Αγιότητά του, στον Δαλάι Λάμα».

Βουδιστής και ο ίδιος, ο Γκιρ είναι ένας εξέχων υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Θιβέτ – κάτι, που σύμφωνα με τον ίδιο, τον οδήγησε στη μαύρη λίστα στο Χόλιγουντ.

Η υποστήριξή του προς το κράτος οδήγησε επίσης στην απαγόρευση εισόδου του στην Κίνα.

Ο Γκιρ παντρεύτηκε την κατά 33 χρόνια νεώτερη σύζυγό του τον περασμένο Απρίλιο στην Ισπανία, τη χώρα από την οποία κατάγεται η Αλεχάντρα.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2014 σε ένα ιταλικό ξενοδοχείο που είχε αγοράσει η Αλεχάντρα μαζί με τον τότε σύζυγό της με την ίδια να περιγράφει το πώς ένιωσε σαν χαμένη όταν γνώρισε τον «ήρωα της ζωής της» στο πρόσωπο του Γκιρ.

Η Σίλβα είναι κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα, επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γκιρ έχει ένα γιο 18 ετών από τον γάμο του με την Κάρι Λάουελ ενώ η Αλέχαντρα έχει έναν 6χρονο γιο που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Γκόβιντ Φρίντλαντ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...