226
Ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο και η Γκρέις Χαϊτάουερ το 2014 | EPA/PETER FOLEY

Ο Ντε Νίρο έκοψε στο μισό τη διατροφή στη πρώην σύζυγο λόγω κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2020, 17:15
Ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο και η Γκρέις Χαϊτάουερ το 2014
|EPA/PETER FOLEY

Ο Ντε Νίρο έκοψε στο μισό τη διατροφή στη πρώην σύζυγο λόγω κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2020, 17:15

Θύμα του κορονοϊού, που αποδεκάτισε τα εισοδήματά του, δήλωσε στο δικαστήριο ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να δικαιολογήσει γιατί μείωσε τη διατροφή προς την πρώην σύζυγό του.

Λόγω της πανδημίας, που ανέστειλε και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ο ηθοποιός εκτιμά ότι φέτος θα βγάλει «μόνο 7,5 εκατ. δολάρια». Και αυτά με ένα καλό σενάριο για την πορεία της νόσου.

Η πρώην σύζυγός του, Γκρέις Χαϊτάουερ, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο Ντε Νίρο της έκοψε το μηναίο όριο στην κάρτα της από 100.000 σε 50.000 δολάρια, γράφει ο Telegraph.

Η δικηγόρος του ηθοποιού ισχυρίστηκε ότι δύο αλυσίδες εστιατορίων στις οποίες ο Ντε Νίρο έχει μετοχές υπέστησαν βαρύ πλήγμα λόγω του κορονοϊού και της αναγκαστικής διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, αναβλήθηκαν για τον ίδιο λόγο και γυρίσματα.

Αυτές οι οικονομικές κακοτυχίες ανάγκασαν τον Ντε Νίρο να περιορίσει «δραματικά» τα έξοδά του, σύμφωνα πάντα με τη δικηγόρο του.

Η άλλη πλευρά, απορρίπτει τον ισχυρισμό ότι ένας ηθοποιός με την οικονομική επιφάνεια του Ντε Νίρο κόβει έξοδα και επιμένει ότι, με δικαιολογία την πανδημία, θέλει να πλήξει την Χαϊτάουερ.

«Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος με περιουσία 500 εκατ. δολάρια και έσοδα 30 εκατ. τον χρόνο, εντελώς ξαφνικά τον Μάρτιο κόβει τη διατροφή κατά 50% και της απαγορεύει την πρόσβαση στο σπίτι», είπε ο δικηγόρος της Χαϊτάουερ.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1997 και κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου το 2018. Έχουν δύο παιδιά, 21 και οκτώ ετών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...