312
Μέιταλ Ντόχαν και Αλ Πατσίνο χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέση | CreativeProtagon/Reuters/Facebook

Αποκάλεσε τον Αλ Πατσίνο «γέρο», «σπαγκοραμμένο» και τον χώρισε

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2020, 17:18
Μέιταλ Ντόχαν και Αλ Πατσίνο χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέση
|CreativeProtagon/Reuters/Facebook

Αποκάλεσε τον Αλ Πατσίνο «γέρο», «σπαγκοραμμένο» και τον χώρισε

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2020, 17:18

Οι ψυχολόγοι λένε ότι δύο χρόνια είναι μία καλή περίοδος για να γνωρίσεις τον σύντροφό σου σε μία σχέση, να μάθεις τις συνήθειες και τις παραξενιές του, να τις αγαπήσεις ή να τις μισήσεις.

Τόσο κράτησε και η σχέση του Αλ Πατσίνο με την ισραηλινή ηθοποιό Μέιταλ Ντόχαν, η οποία δήλωσε ότι χώρισε πρόσφατα μαζί του και έπειτα από δύο χρόνια δεσμού. Ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι η διαφορά ηλικίας ήταν εμπόδιο στη μετέπειτα κοινή ζωή τους. Σώπα!

Η Μέιταλ Ντόχαν στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Mossad», τον περασμένο Ιούλιο (Meital Dohan/Facebook)

Ο Πατσίνο είναι 79 ετών και η Ντόχαν 44, δηλαδή έχουν… μόλις 35 χρόνια διαφορά ηλικίας.

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι με έναν τόσο γέρο άνδρα, ακόμη και αν είναι ο Αλ Πατσίνο», δήλωσε η ίδια στο ισραηλινό περιοδικό LaIsha. «Η διαφορά ηλικίας είναι πραγματικά δύσκολη. Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά εθελοτυφλούσα. Ο Πατσίνο είναι ήδη ηλικιωμένος. Παρά την αγάπη μου, δεν τα κατάφερα να αντέξω στη σχέση μας», κατέληξε η ίδια.

O Aλ Πατσίνο παρέα με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τη βραδιά των Οσκαρ (REUTERS/Eric Gaillard)

Επίσης, σε συνέντευξή της στους Times of Israel, δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει «τσιγκούνη», καθώς, όπως εξηγεί, «δεν του άρεσε καθόλου να ξοδεύει χρήματα». Και τα μόνα δώρα που της είχε κάνει εδώ και δύο χρόνια ήταν λουλούδια.

«Γι’ αυτό κι εγώ ύστερα από ένα καβγά που είχαμε πρόσφατα τον παράτησα. Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελα να γίνουμε φίλοι και αν με χρειαστεί, θα είμαι δίπλα του».

Οσοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η απουσία χρήματος υπενθύμισε στην Ντόχαν τη διαφορά ηλικίας, προφανώς είναι κακεντρεχείς.

Οπως σχολιάζουν οι Times του Λονδίνου, η Ντόχαν έκανε την αποκάλυψη για τον χωρισμό τους αφού ο Πατσίνο είχε φωτογραφηθεί στα Οσκαρ, χωρίς αυτήν στο πλάι του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...