251
Συνήθης ή ασυνήθης ύποπτος; Ο Κέβιν Σπέισι κινδυνεύει να του απαγγελθούν επίσημες κατηγορίες για τις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που τον φωτογραφίζουν ως ένοχο | EPA/ANDY RAIN

Ο Κέβιν Σπέισι δεν θα γλιτώσει την απαγγελία κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2018, 11:26
Συνήθης ή ασυνήθης ύποπτος; Ο Κέβιν Σπέισι κινδυνεύει να του απαγγελθούν επίσημες κατηγορίες για τις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που τον φωτογραφίζουν ως ένοχο
|EPA/ANDY RAIN

Ο Κέβιν Σπέισι δεν θα γλιτώσει την απαγγελία κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2018, 11:26

Ο ασυνήθης ύποπτος ξανά στο προσκήνιο. Ο Κέβιν Σπέισι, τον τελευταίο καιρό δεν μας απασχολεί πλέον για κάποια μεγαλειώδη ερμηνεία του στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, αλλά εξαιτίας του ντόμινο κατηγοριών εις βάρος του, για σεξουαλική παρενόχληση. Αυτή τη φορά, τα πράγματα φαίνονται πολύ σοβαρά, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.  Οι κατήγοροι στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες που ερευνούν την υπόθεση από τον Νοέμβριο του 2017, όταν δηλαδή ο ηθοποιός Αντονι Ραπ κατηγόρησε τον Σπέισι ότι είχε προκλητική σεξουαλική συμπεριφορά εις βάρος του το 1986, όταν ο Ραπ ήταν μόλις 14 ετών και ο Σπέισι 26, έχουν νέα στοιχεία στα χέρια τους.

Από τη στιγμή που έκανε την αρχή ο Ραπ, ακολούθησε ένα ντόμινο παρόμοιων κατηγοριών, με περίπου τριάντα ακόμη άνδρες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν εργαστεί ως ηθοποιοί στο θέατρο Old Vic του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια που ο Σπέισι ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής, να εξιστορούν παρόμοιες τραυματικές εμπειρίες. Η υπόθεση όμως που θεωρείται ότι έχει τα πιο βάσιμα στοιχεία προκειμένου να συνταχθεί ένα κανονικότατο κατηγορητήριο για σεξουαλική επίθεση που θα ενοχοποιεί τον ηθοποιό, είναι η κατάθεση ενός άνδρα για περιστατικό που συνέβη στο Δυτικό Χόλιγουντ το 1992. Ο Σπέισι, μέσω του μάνατζέρ του, αρνήθηκε να σχολιάσει τη νέα αυτή εξέλιξη.

Εξαιτίας του μεγάλου σκανδάλου, ο Σπέισι έχασε τον εμβληματικό ρόλο του στο επιτυχημένο σίριαλ του Netflix «House of cards», ενώ ο ρόλος του στην ταινία «All the money in the world» ξαναγυρίστηκε με άλλον πρωταγωνιστή. Δεν μένει να δούμε, αν εκτός από την καλλιτεχνική, θα του επιβληθεί και δικαστική τιμωρία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...